KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE SLOBE RADANOVIĆA: Kosi travu, baca đubre, ide u NABAVKU, a ovim GESTOM je sve kupio! (FOTO)

Showbizz

KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE SLOBE RADANOVIĆA: Kosi travu, baca đubre, ide u NABAVKU, a ovim GESTOM je sve kupio! (FOTO)

Sloba Radanović nedavno je kupio kuću u Višnjičkoj banji, za koju je dao oko 500 hiljada evra, kako stoji na sajtu jedne agencije za nekretnine. Njegov novi dom ima približno 450 kvadratnih metara, na dva nivoa je i poseduje veliko dvorište, kao i bazen i teretanu.

Radanović je mesecima razgledao nekretnine po prestonici sa željom da se skući posle svadbe sa Jelenom Đuričanin, a kuća za koju su se odlučili, imala je sve što su tražili. Naša ekipa posetila je Slobino naselje i razogvarali smo s njegovim novim komšijama koji su o njemu imali samo reči hvale.

Velika kuća

– Da, on živi baš u ovoj kući ovde. Znam da su je pre useljenja mesec dana pripremali, sređivali, donosili nameštaj. Kuća ima oko 450 kvadrata, kao i sve karingtonke, na sprat je, a pozadi, što se ne vidi sa ove strane, ima i ogromno dvorište i bazen – kaže nam jedan od Slobinih prvih komšija i dodaje:

– Sloba je jako ljubazan, kao i Jelena, mada je on ljubazniji. Uvek se javi, pita kako smo, proćaska. Nedavno je jednoj starijoj komšinici pomogao da unese kolica iz prodavnice u kuću. Često ga vidim da obavlja kućne poslove, izbacuje đubre, sređuje travnjak. Dolazio mu je čistač bazena, sad će lepo vreme, pa da se pripremi za letnju sezonu. Viđamo ga često da se igra sa Jeleninom decom – kaže komšija.

I jedna starija gospođa imala je reči hvale za njega.

– Ja njega volim još od “Zadruge”. Divan je. Srela sam ga kad sam izbacivala đubre, nosila sam neke kabaste stvari, pomogao mi je. Super je – kaže ona. Inače, kako smo saznali od komšija, karnigtonka ima pet spavaćih soba, tri kupatila, teretanu, bazen i garažu.

Ostvario cilj

Nedavno je i sam pevač priznao da je pazario kuću u ovom beogradskom naselju, te da je dugo štedeo za nju.

– Našao sam kuću koja mi odgovara. Skućio sam se. Mnogo sam radio za to i ostvario sam svoj cilj. Ja sam mnogo i sa ljudima, gledam da se odvojim od te gradske buke, stalno sam u nekoj gužvi i konstantno mi treba mir, zato sam i izabrao taj kraj. Kuća ima sve što je potrebno, a i dalje ima neki šmek, kakav onaj centralni deo nema. Tako da prezadovoljan sam i komšilukom i krajem i kućom – rekao je Sloba. (Kurir.rs/Jelena Stuparušić)