“Poljubio sam je tri puta”: MANIJAK presreo tinejdžerku iza stanice, njena ISPOVEST je stravična

Svijet

“Poljubio sam je tri puta”: MANIJAK presreo tinejdžerku iza stanice, njena ISPOVEST je stravična

Manijak iz Velike Britanije koji je uhodio svoju žrtvu i rekao joj da ga poljubi pre nego što je sil*vao iza železničke stanice u Liverpulu, osuđen je na 12 godina zatvora, prenosi Miror.

Vilijam Ormandi (31) počeo je da razgovara sa devojkom (18), oko 2 sata ujutru u nedelju dok je hodala sama. Zatim joj je rekao da je prelepa i pokušao da je poljubi, ignorišući njene molbe da je ostavi na miru. Na kraju je sil*vao devojku, posle čega je krenula policijska potera za njim, u izveštaju sa suđenja.

Sil*vatelj se kasnije predao, a na saslušanju je rekao kako je žrtvu “poljubio tri puta”, negiravši sil*vanje. Kasnije je ipak priznao zločin.

Devojka je na sudu svedočila kako sada mora da uzima lekove kako bi zaspala i opisala kako se još nije oporavila od užasa.

– Još od incidenta nisam izašla iz kuće, osim ako nisam u pratnji člana porodice. Ne volim kada me ostave samu. Moram da znam gde mi je porodica u svakom trenutku, a često spavam u istom krevetu kao i moje sestre. Bilo je trenutaka kada me je mama držala dok plačem. Noću sam uvek budna, tuširam se i umivam – ispričala je žrtva.

Ona je dodala da je sve to negativno uticalo na njeno obrazovanje, pa su je odbili svi fakulteti na kojima je konkurisala.

– Imala sam jasne ambicije i snove, sada ne znam šta me čeka u budućnosti – kazala je devojka.

Advokat sil*vatelja Sara Holt je rekla da Ormandi ima problem da shvati svoje ponašanje i da se ne seća svega.

– Stidi se sebe i kaže da nema reči – rekla je Holtova na suđenju.

Ona je dodala da je Ormandijeva porodica skrhava zbog njegovog ponašanja i da ne odobrava to šta je uradio, ali da će ga podržati kada izađe iz zatvora.

Sudija Dejvid Poter osudio ga je na 12 godina i tri meseca zatvora. Takođe je doživotno stavljen u Registar s*ksualnih prestupnika. (objektiv.rs)