Baka sa sobom odnela ISTINU u grob: Devojka ostala FRAPIRANA kada je otkrila svoje pravo poreklo

Ispovijesti

Baka sa sobom odnela ISTINU u grob: Devojka ostala FRAPIRANA kada je otkrila svoje pravo poreklo

Uopšte ne izgleda tako kako je opisala

Korisnica TikToka Moli Von ispričala je pratiocima kako je otkrila ogromnu porodičnu tajnu, koja je u potpunosti promenila ceo njen život, odnosno sve ono što je do tada o sebi znala ili bar mislila da zna.

Zajedno sa ostalim članovima porodice, Moli je uradila DNK test i otkrila da je njena pokojna baka imala tajnu koju je ponela sa sobom u grob.

Kako se ispostavilo, celog života je lagala svoje potomke predstavljajući se kao siroče i jedino dete u porodici. Osim toga, iako je tvrdila da je engleskog porekla, DNK test je pokazao da su njeni preci bili Afroamerikanci.

@mollyvaunn

who else has stories like this?!? #familyproblems #identitycrisis #23andmeresults

♬ original sound – Molly Vaunn

– Razumem da je, gledajući u mene, u to teško poverovati – kaže Moli, koja zbog svog svetlog tenaa nikako ne izgleda da ima afroameričke krvi u sebi.

Ispostavilo se da je Milisent Von, odnosno njena baka, rođena pod imenom Mami Von  (a ne kako je tvrdila), kao jedno od 15 dece u afroameričkoj porodici, u Virdžiniji.

Prema rečima ove korisnice TikToka, baka je odlučila da pobegne od porodice i potpuno je izbrisala svoj identitet kako bi sebi i deci pružila šansu za bolji život. Morala je da promeni ime i celog života da skriva da pripada drugoj rasi.

Porodica i dalje pokušava da sazna detalje, ali nakon što su uradili test, njihovi podaci su se poklopili sa jednom porodicom iz Virdžinije, koju su potom kontaktirali i sa kojom su razmenili fotografije.

Snimak je do sada pregledalo više miliona ljudi, a mnogi su ostali zatečeni i zapanjeni ovakvom pričom. (objektiv.rs)