DALILA RONILA SUZE ZBOG ANĐELA, CAR ZAVŠIO U KREVETU KOD MINE VRBAŠKI: Drama trese Belu kuću, Dragojevićka DONELA KONAČNU ODLUKU!

Showbizz

DALILA RONILA SUZE ZBOG ANĐELA, CAR ZAVŠIO U KREVETU KOD MINE VRBAŠKI: Drama trese Belu kuću, Dragojevićka DONELA KONAČNU ODLUKU!

Dalila Dragojević i Anđelo Ranković nastavili su da razgovaraju o svom odnosu, nakon njenog razgovora sa Filipom Carem.

– Osmeh ti je da znaš da me nije prošla želja za tobom, ali neću – istakao je Anđelo.

– Je l’ sam se ljutila kad si imao razgovor sa Sandrom Rešić? Ja sam njemu rekla da tebe to ne znaima. Ja sam ubeđena da tebe to ne zanima – dodala je ona.

– Trebala si da kažeš da te ništa ne zanima, to je razgovor koji treba da se vodi – poručio je Ranković.

– Izvini što nije imao ko da i kaže i što sam rastrojena – dodala je Dalila.

– Izvini što je moj ulog preveliki, da bih dopušta ovakve stvari. Očisti se od tog odnosa, razmatraćemo. Ako se ispostavi da sve prođe, onda sam spreman da napolju radim to što želim. Ovo mi ne pada na pamet. Ne tražim ti da prekidaš bilo šta, jer ćemo napolu biti zajendo. Pustićemo, ali ne sa ovakvim odnosom. Ja znam da ti mene želiš, ne sumnjam u tebe, ne sumnjam da ti sa mnom nije lepo i da nisi imala tu energiju. Neka sumnja bilo ko da sam inat, ja u to ne sumnjam. Oporavi se, ali razmišljaj kako ćeš da se oporaviš – rekao je Anđelo.

– Ti da si meni skrenuo pažnju, ne bi meni dao slobodu za ove stvari. Ti daš slobodu, pa ti ova sloboda izađe na nos. Sve sam upijana što si pričao, ali mi ovo nikad nisi rekao – dodala je Dalila.

– Hoćeš sad da me poslušaš? Očisti se. Ne kažem da odustaneš, ali moraš da se očistiš. Nije se promenilo da je ta energija tu, prevrnulo me je, razmišljam o stvarima o kojim nisam godinama – nastavio je Ranković.

– Sad ću ponovo da postanem ona koju ništa ne interesuje. Evo gde su me doveli tvoji saveti. Sad kad smatraš da to ugrožava tvoju reputaciju, sad je povlačenje – rasplakala se Dalila.

Filip Car legao je pored Mine Vrbaški i počeo da priča o Dalili Dragojević.

– Meni stvarno više nije to-to, prošlo je mesec dana. Znam da me je zavolela, ali ne bih uleteo glavom bez obzira u taj odnos – rekao je Car.

– im si svestan, nema šta da misliš. Nije žar koji je bio na početku – rekla je Mina.

– Zašto bih bio u odnosu za koji ne verujem, ne verujem osobi ni da može da uspe odnos – nastavio je Filip. (kurir.rs)