IZDALA ME ROĐENA PORODICA! Majka spavala sa mojim tadašnjim dečkom, a muž mi priredio GNUSNU stvar i više ne znam šta da radim!

Ispovijesti

IZDALA ME ROĐENA PORODICA! Majka spavala sa mojim tadašnjim dečkom, a muž mi priredio GNUSNU stvar i više ne znam šta da radim!

Jedna anonimna žena se požalila da više ne zna kako da se nosi s izdajama koje je doživela od svoje porodice. Iako je sada u novoj vezi, strah je da će se opet neko od njene porodice umešati.

– Kad sam imala 15 godina, mama je spavala s mojim tadašnjim dečkom. Tad je imala 38 godina i mislila sam da je u srećnom braku. Kao što možete zamisliti, to mi je bio užasni šok – ispričala je žena.

– Kasnije, nakon što sam se udala i dobila dete, bila sam uverena da moja sestra bliznakinja spava s mojim mužem. Sad, više od 20 godina kasnije, nalazim se usred ružnog razvoda i traume od svega toga što mi se dogodilo me još uvek prate. U novoj sam vezi, ali, s obzirom na izdaje koje sam pre doživela, strah me kako ću se emocionalno nositi s novom vezom – dodala je.

S ovom pričom se obratila Kolin Nolan, Mirorovoj kolumnistkinji tražeći savet. Ona joj je odgovorila kako će joj bolni razvod sigurno probuditi teška sećanja i emocije iz prošlosti.

– Imajući na umu što vam se sve u prošlosti izdogađalo bilo bi pametno polako s novom vezom, ne brzati u ništa. Ako vas vaš novi partner voli, shvatiće da nosite puno emocionalng prtljaga i prilagodiće se vašem tempu – savetovala je.

Fokusirajte se na razvod i završetak istog pre nego što uložite vreme i trud u novu vezu, piše Mirror.

– Što se tiče suočavanja s emocionalnim traumama, stvarno verujem da bi vam pomogla profesionalna pomoć. Ne samo da vam pomogne u procesu razvoda, već i da rešite ono što se dogodilo s vašom mamom i vašom sestrom. Ako nikada niste pričali o tim izdajama, razgovor bi mogao pomoći da se suočite s time, pomirite s tim što se dogodilo i krenete dalje. Tako biste svojoj novoj vezi mogli pristupiti osećajući se snažnije i pozitivnije – zaključila je. (Kurir.rs)