Otišla sa muškarcem na IZLET, pa je nastala DRAMA koja je digla javnost na noge: Policija ima jednu molbu

Svijet

Otišla sa muškarcem na IZLET, pa je nastala DRAMA koja je digla javnost na noge: Policija ima jednu molbu

Nestala Kejti Kenjon (33) navodno je napustila svoju adresu stanovanja u Barnliju pre nego što je sa muškarcem u svom kombiju otputovala u oblast Bolton kod šume Boulend i tada je poslednji put viđena.

Policija je pokrenula veliki pretres popularnog piknik mesta nakon što je muškarac uhapšen zbog nestanka 33-godišnje žene.

Njena izbezumljena porodica kaže da je Kejtin nestanak van karaktera i da su izuzetno zabrinuti za njenu bezbednost.

Istražni tim policije u Lankaširu uputio je apel svima koji su možda videli Kejti ili koji imaju snimke sa kontrolne kamere da se jave, bez obzira na to koliko se to činilo beznačajnim, prenosi Lancashire Live.

Kejti je poslednji put viđena u plavom kardiganu, svetloplavom i belom topu, crnim helankama i japankama.

Policija je potvrdila da je 50-godišnji muškarac iz Barnlija uhapšen u vezi sa istragom i da “trenutno pomaže policiji u istrazi”.

Portparol policije Lankašira rekao je za Miror da je muškarac priveden zbog sumnje da ju je kidnapovao, ali još nije podignuta optužnica.

– Kejtin nestanak nije karakterističan i njena porodica je razumljivo veoma zabrinuta. Činimo sve što možemo da pokušamo da je pronađemo i apelovao bih na sve koji imaju bilo kakvu informaciju, ma koliko da mislite da je beznačajna, da se javite i kontaktirate nas – saopštio je portparol policije.

Takođe je opisao i boju i model kombija, ako ga je neko video, takođe može da pomogne u istrazi.

– Za sada je uhapšena jedna osoba, a ovo je i dalje otvoren slučaj. Policajci naporno rade u pokušaju da pronađu Kejti i vrate je njenoj porodici. Mogli biste da nam pomognete u tome, pa vas molimo da se javite i razgovarate sa nama jer bi se vaše informacije mogle pokazati ključnim – kazali su iz policije. (objektiv.rs)