Prijateljici njegove žene postavio KAMERU u toaletu da je snima: Poslije otkrića je uslijedila prejaka osveta

Svijet

Prijateljici njegove žene postavio KAMERU u toaletu da je snima: Poslije otkrića je uslijedila prejaka osveta

Luiza Aleksander (32) iz Velike Britanije smatrala je da je Šon Litl (29, na slici sa njom), suprug njene drugarice malo “jeziv” i odbojan muškarac kada ga je upoznala.

Kako nije željela da kvari odnos sa drugaricom, prihvatila je da i njega viđa, što se pokazalo kao velika greška. Luiza se dopala Šonu.

Zapravo, toliko mu se dopala da je nedavno i na drugi način ušao u njen život. Luizi je bio potreban majstor za kablove po kući. Prijateljica joj je predložila svog muža i Šon je objeručke došao kod nje kući.

– Namještao je kablove i bio je veoma prijatan. Jezivo prijatan. Jedva sam čekala da ode. Otišao je i do toaleta pod izgovorom da ga stomak muči posljednjih dana i da će se tamo malo zadržati. Nisam ni pomislila da će u kupatilu namjestiti kameru u ugao koji ja neću primijetiti, odnosno da će me snimati dok se tuširam – ispričala je Luiza za britanske medije.

Luiza se nekoliko dana tuširala dok nije u uglu kupatila, kod radijatora, primijetila malu i crnu kutiju. Majka troje djece bila je zapanjena otkrićem.

– Snimao me je danima. Šta mislite kako sam se osjećala? Oduvijek je pokazivao naklonost prema meni, često je tražio i da pravimo selfije. Bila sam svjesna da mu se možda dopadam, ali to nikada nisam željela da kažem njegovoj ženi, odnosno svojoj drugarici. Smatrala bi da sam ljubomorna na njihov brak. Evo, sad se ispostavilo da sam bila u pravu da je perverzan.

Luiza nije željela ništa da prepusti slučaju. Učinila je nešto što su mnogi protumačili kao prestrogu odluku, ali ona je otišla u policiju i prijavila je Litla.

Policija ga je privela i zaplijenila njegov telefon i laptop. U njima je pronašla dovoljno materijala, uključujući i go*e slike Luize kako se tušira, da bude uhapšen.

Šon Litl kažnjen je novčano i uslovno, ali je upisan u registar se*sualnih predatora. Luiza kaže da je samo željela da svojim gestom pomogne drugim ženama.

– Ko zna koje je sve žene prije mene snimao i šta je radio. Uostalom, i policija je rekla da nije pronašla samo moje slike – rekla je Luiza čije se prijateljstvo okončalo ovim događajem, piše “Objektiv“. (haber.ba)