Sestra šokirala Saru viješću da se udaje za njenog bivšeg muža: Poruka majke obje ih je zaprepastila

Zanimljivosti

Sestra šokirala Saru viješću da se udaje za njenog bivšeg muža: Poruka majke obje ih je zaprepastila

TikTokerka pod imenom (ili pseudonimom) Sara Dep otkrila je u ispovesti na pomenutoj aplikaciji kako ju je sestra jednom viješću šokirala za cijeli život.

Sara je do prije godinu dana bila udata žena, ali se potom zbog svakodnevnih nesuglasica razvela od muža.

Njena sestra oduvijek je bila na istoj talasnoj dužini s tim čovjekom, ali Sara nije očekivala da će joj narodski rečeno “zabosti nož u leđa”.

– Do juče moja srodna duša, osoba od najvećeg povjerenja i najveća ljubav mog života, odjednom me je ‘ošamarila’ informacijom da se udaje za mog bivšeg muža koji je 20 godina stariji od nje. Da li se još nekom ovako nešto ikada dogodilo – pitala je TikTokere Sara.

Potom je dodala kako je sestra bila njena djeveruša na vjenčanju, te da i pored naklonosti prema njenom bivšem mužu nikada nije pokazivala da tu ima još nečega među njima.

– Nisu mnogo čekali poslije našeg razvoda da objave da su zajedno. Sestra se nije mnogo izvinjavala, nije je grizla savjest. Rekla mi je da ne može da ide protiv srca. Takođe mi je istakla kako se u mog bivšeg nije zaljubila dok smo mi bili u braku, već poslije razvoda. Najviše me boli što sam joj se povjeravala za sve živo u našem braku. Sve je znala i ćutala je – rekla je Sara.

Da joj cijela priča ostavi još gori ukus u ustima, pobrinula se njihova majka.

– Ono što me je dodatno zaprepastilo, bila je reakcija naše majke. Pozvala nas je obje na razgovor i meni je rekla da moram da prebolim ovo i ostavim sestru da bude srećna. Ni sestra ovo nije očekivala od majke. Samo me je pogledala u lice i izašla je napolje. I dalje ne vjerujem da će mi ovo prirediti. – kaže Sara.

TikTokeri su joj zdušno pružili podršku.

“Sačekaj godinu dana, vidjet ćeš da će se i ona razvesti od njega. Nešto nije u redu s tim čovjekom kada ide pred oltar sa obje sestre”, “Ovo je odvratna priča. Imaš moju podršku”, “Neće to dugo trajati”, bili su neki od komentara, prenosi “Objektiv“. (haber.ba)