DEČKO JE PREVARIO SA ROĐENOM SESTROM, PA SAOPŠTILI DA PRAVE SVADBU: Roditelji bez imalo blama od nje TRAŽILI OVO

Ispovijesti

DEČKO JE PREVARIO SA ROĐENOM SESTROM, PA SAOPŠTILI DA PRAVE SVADBU: Roditelji bez imalo blama od nje TRAŽILI OVO

Nikome nije jasno zašto ne želi prisustvovati na venčanju svoje sestre i govore joj da je sebična i bezosećajna.

Venčanje člana porodice je za mnoge uzbudljiv događaj, no jedna je žena podelila kako nije oduševljena što se bliži venčanje njene sestre; jer se udaje za ni manje ni više nego – njenog bivšeg dečka.

Na Redditu je napisala da je zato odbila biti jedna od njenih deveruša, jer se ne može pomiriti s činjenicom da se udaje za njenog bivšeg koji ju je varao s njom.

– Sestra i ja smo nekad bile jako bliske i bila mi je najbolja prijateljica, no pre par meseci sam saznala da me dečko vara s njom i sada će se venčati. Nismo razgovarale otkada sam to otkrila, a nedavno me pitala da joj budem deveruša na šta sam joj ja odgovorila da nije normalno da me to uopšte pita. Ona je ostala šokirana i rekla mi da je već kupila haljinu za mene – napisala je u objavi. Odgovorila joj je da je bezveze potrošila taj novac jer to što joj je kupila haljinu ne znači da ona mora biti na njenom venčanju.

Sestra se na to rasplakala, rekla joj da je bezosjećajna, te da joj nije jasno zašto se i dalje ljuti na nju. Pokušala joj se ispričati, ali joj je samo poklopila slušalicu. No, njeni roditelji, koji bi joj trebali biti podrška, naljutili su se na nju jer želi propustiti venčanje svoje sestre. Otišla je na večeru kod njih, a mama se počela drati na nju i govoriti joj da nije u redu kako se ponaša.

– Mama mi je rekla da joj je moja sestra sve ispričala i da ne može verovati da ne želim biti njena deveruša. Rekla mi je da je prošlo puno vremena od kako smo moj bivši i ja prekinuli i da sam već trebala zaboraviti to sve, te da moja sestra zaslužuje biti srećna. Odgovorila sam joj da može biti srećna, ali da ja ne želim biti na venčanju svog bivšeg dečka i žene s kojom me varao. Pogledali su me kao da sam im opalila šamar – nastavila je.

Tata joj je rekao da je sebična i da može slobodno otići i ne vratiti se ako ne planira doći na venčanje, a upravo to je i napravila. Sa svojom porodicom nije razgovarala od toga dana.

No, na Redditu je upitala korisnike da li je postupila ispravno ili je ipak pogrešila. Mnogi su joj izrazili podršku u komentarima ispod objave.

– Možda ti je to teško čuti, ali bolje ti je bez sestre i roditelja u životu. Toksični su – napisala joj je jedna korisnica.

– Ne mogu da verujem da im je uopšte palo na pamet da te teraju da budeš na svadbi, a to što žele da budeš deveruša je još gore. Nisi sebična, oni su ti koji trebaju da se osećaju loše – komentirala je druga. (espreso.co.rs)