DEJAN DRAGOJEVIĆ BESAN KAO RIS! Priznao koliko je bio oduševljen Aleksandrom Mladenović, a OVO je hteo da uradi zbog PORODICE!

Showbizz

DEJAN DRAGOJEVIĆ BESAN KAO RIS! Priznao koliko je bio oduševljen Aleksandrom Mladenović, a OVO je hteo da uradi zbog PORODICE!

Nakon Aleks Nikolić, Filip Car i Nenad Aleksić Ša su ugostili Dejana Dragojevića.

– Sinoć je bilo dva ozbiljan vokala, i Aleksandra i Isak ja sam bio oduševljen. Jako mi je drago zbog toga. Aleks priča gluposti, normalno je da sam gledao pevačicu koja je nastupala. Ona je najjači vokal u Srbiji noramalno da ću joj prići – rekao je Dejan.

– Problem kod mene i Aleks ne postoji, poenta je juče bila kada mi je rekla da sam ja srećniji sa drugima, a onda će kao ona naći nekoga, njoj smeta moje vreme sa Dinom i Matejom, meni nije jasno. Ja sam sa njima od rane zore, a ona ustane kasnije. Ja nju svaki dan zove da blejim sa ljudima, ona neće. Ona izmišlja situacije, i ja se iznerviram ja lupim o staklo. Sinoć sam baš hteo da se razveselim i zbog mojih isto – rekao je Dejan.

– Ma sinoć je bilo svega, dominirao si – rekao je Car.

– Ona pravi problem, zamera gluposti. Njoj sve smeta, od poklona za Bajram, poljulja je svaka sitnica. Ja se nerviram zbog njenog ponašanja. Ja sedim sam, ona sunča du*e. Ja sam bio sam, ona je zamerala društvo, ja sam sam… Ovo i jeste i nije raskid, ona sedi sa ljudima koji su joj pravili problem u vezi. Što se tiče poklona ja sam se zahvalio, ja ga nisam uzeo, jer nije normalno – pričao je Dejan.

– Je l imate vi budućnost i perspektivu? – upitao je Car.

– Ja nemam pojma, ja napolju imam toliko stvari koje mogu da rešim. Ja nemam kulu i gradove, ona zahteva pažnju, a ja pare moram da uložim. Hoću da gradim nešto svoje, a on je ljubomorna na Dina, a ja napolju moram da sednem sa nekim ozbiljnim. Meni je ona najlepša ovde, ja nijednoj neću dati šansu, meni samo ona prija. Mi ovde imamo vremena za nas, nema telefona ili bilo šta. – rekao je Dejan. (Kurir.rs/M.M.)

https://www.youtube.com/watch?v=coGW_Lejogg&feature=emb_logo