Proslavljali godišnjicu braka, a u kuću utrčala UPLAKANA MALOLETNICA: Život im se svima okrenuo naopačke

Svijet

Proslavljali godišnjicu braka, a u kuću utrčala UPLAKANA MALOLETNICA: Život im se svima okrenuo naopačke

Vlasnik porodične kuće priznao je krivicu

Argentinac Cezar Eduardo Britos osuđen je ovog ponedeljka zbog s*ksualnog zlostavljanja maloletne ćerke njegovih prijatelja.

Sve se dogodilo u kući nasilnika, kada je Britos slavio godišnjicu braka.

On i njegova supruga odlučili su da pozovu nekoliko parova sa kojima se druže kako bi veseloobeležili godišnjicu u porodičnoj kući u provinciji San Huan.

Jedni od gostiju bili su muž i žena sa sinom i 15-godišnjom ćerkom, koja će, ispostaviće se, biti žrtva p*lnog uznemiravanja.

Kako je tinejdžerki bilo dosadno na proslavi jer osim njenog brata nije bilo nikog od gostiju njenih godina, odlučila je da ode da spava u autu svojih roditelja dok su oni nastavili unutra sa žurkom.

Posle otprilike sat vremena, devojčica se vratila u kuću, popravljala svoju odeću i, veoma uznemirena, rekla majci da želi da ide kući što pre. Kada ju je žena pitala šta se dešava, na kraju joj je rekla da je Cezar Britos izašao, otvorio joj vrata automobila i pipao je po intimnim delovima tela, prenosi Tiempo de San Juan.

Par je odmah otišao da podnese tužbu protiv Britosa, koji je u ponedeljak postigao skraćeni sporazum o suđenju u sistemu optužbi.

Nasilnik je priznao svoje nedelo ​​i dobio je uslovnu kaznu od osam meseci zatvora zbog s*ksualnog zlostavljanja.

Iako je pušten iz zatvora, mora da se podvrgne brizi Upravnog odbora za oslobođena lica i zatvorenike i ni na koji način ne sme da bude u kontaktu sa žrtvom i njenom porodicom. (objektiv.rs)