SAMO JE ŽELEO DA JE OPLJAČKA: Baka (67) prebila LOPOVA na mrtvo ime, morate videti KAKO

Zanimljivosti

SAMO JE ŽELEO DA JE OPLJAČKA: Baka (67) prebila LOPOVA na mrtvo ime, morate videti KAKO

Ova priča bi trebalo da vas nauči da ne sudite o knjizi po koricama

Lorenca Marujo je baka koja ima 67 godina, oko 45 kilograma i izuzetno je niska. Da ste provalnik, sigurno biste pomislili da je idealna osoba koju bi trebalo da napadnete. Međutim, grdno bi se prevarili. Lorenca je majstor borilačkih veština i ima crni pojas.

Kada je pijani uljez provalio u njen stan na trećem spratu u njenom kompleksu za starije osobe, nije imao pojma kakvu grešku pravi. Zapravo, prošlog oktobra, 59-godišnjak je upao u Lorencin stan, naizgled alkoholisan, i pokušao da je učini bespomoćnom. Zgrabila je žutu bejzbol palicu i rekla: „Odbij ili ću morati da te povredim.

Ustuknuo je kada je izvukla palicu, a zatim i pobegao, ali nije planirao da odustane od provale.

Ušao je u stan na prvom spratu njene dobre prijateljice, 81-godišnje Elizabet Mekrej, kojoj su potrebna invalidska kolica. Lorenca je čula njen vrisak i došla da pomogne. Međutim, zaboravila je palicu, ali sve što joj je bilo potrebno su njene borilačke veštine. Pronašla ga je kako stoji iznad nje i tuče je, dok su sva svetla u sobi bila ugašena. Pokušala je da ga saplete, ali je završila na podu dok je on svojim nogama prikovao stariju gospođu.

Morala je da iskoristi jednu svoju tehniku, pa mu je savila prste, nakon čega je počeo da vrišti.

Zatim je ostala na Prestvudovim gr*dima da ga zadrži dok policija nije došla da ga uhapsi.

„Moje koleno je bilo na njegovim gr*dima, drugo koleno na njegovom grlu, imala sam njegovu vilicu i ciljala sam u njegovo oko“, rekla je Lorenca. (espreso.co.rs)