Žena ga prevarila pa ZATRUDNELA, a njegova reakcija je bila ŠOKANTNA: Ovo bi moglo da mu se obije o glavu

Ispovijesti

Žena ga prevarila pa ZATRUDNELA, a njegova reakcija je bila ŠOKANTNA: Ovo bi moglo da mu se obije o glavu

Čak mu i psiholog savetuje da dobro razmisli

Toliko sam očajan da ponovo osvojim ljubav svoje žene da sam joj ponudio da budem otac detetu koje je dobila kad me prevarila s drugim muškarcem, napisao je jedan muškarac iz Velike Britanije, tražeći anonimno savet psihoterapeuta u rubrici “Draga Didra” tabloida San.

– Ona ima 34, ja imam 36 i u braku smo devet godina, ali kao i kod većine parova i naš je se*sualni život “presušio” nakon što smo dobili sinove od sedam, pet i dve godine – objasnio je on.

Ipak, kaže, uživali su u međusobnom društvu i retko su se svađali. Ona je, navodno to sve riskirala kad ga je prevarila, što je saznao kada je na vrhu ormarića u kupatilu pronašao kutiju u kojoj je bio pozitivan test na trudnoću i slika bebe sa ultrazvuka.

– Lice joj je pobelelo kad sam joj rekao što sam našao. Očigledno joj nisam pružio dovoljno ljubavi, pa kad ju je novi dečko na poslu pozvao na piće, pristala je. Na kraju su se napili, otišli kod njega i imali s*ks bez zaštite – ispričao je muškarac.

I pored svega što se desilo, muškarac kaže da voli svoju suprugu i da želi da bude sa njom, kao i da ne želi da uništi svoju porodicu. Zato joj je predložio da to dete odgaja kao svoje što je nju navodno šokiralo, pa je rekla da će razmisliti o tome.

– Sad se pitam da li je to bila dobra ideja, kako ćemo objasniti ako beba izgleda drugačije od naše druge dece? Šta ako pravi tata ipak bude hteo da se uključi? – zapitao se.

Od terapeutkinje je dobio odgovor u kojem je apelovala da prvo otkrije da li supruga uopšte želi da bude sa njim.

– Ovde su bitne tri stvari. Prvo, možete li vi i vaša supruga obnoviti svoj odnos? Ona morati biti jednako predana kao i vi – odgovorila mu je Didra.

Drugo, kaže, bitno je može li on zaista tuđe dete da prihvati kao svoje jer će ga verovatno podsećati na ženinu aferu, pa može početi da joj zamera.

– I treće, šta biste rekli svojoj drugoj deci, široj porodici i prijateljima? Takve tajne često izađu na videlo, pa bi bilo pametno razmisliti o svim mogućnostima – zaključila je Didra, objavio je San. (objektiv.rs)