SANJALI STE ZMIJU U KUĆI: Evo na šta vas ovaj san upozorava – NEĆE VAM BITI SVEJEDNO

Showbizz

SANJALI STE ZMIJU U KUĆI: Evo na šta vas ovaj san upozorava – NEĆE VAM BITI SVEJEDNO

Staro vjerovanje kaže, ovaj san ne simbolizuje ništa dobro

Zmije – uobičajeni arhetip u snovima – obično predstavljaju osobu u životu sanjara koja pokazuje nisko, prljavo, toksično ili otrovno ponašanje.

Kaže staro vjerovanje da vas podsvijest upozorava na okolinu kada sanjate zmiju

Baš kao što u stvarnom životu ne biste ignorisali situaciju kada naiđete na zmiju, ne biste trebali ignorisati ni svoje snove sa zmijama, jer to znači da u vašem životu postoji ili otrovni element kojeg se trebate osloboditi, ili postoji šansa za isceljenje koju morate prepoznati. U svakom slučaju, postupanje u skladu sa porukom ili upozorenjem vrlo je dobra stvar.

Zmija u kući

Neko vama blizak ili neko ko živi sa kim živite pod istim krovom vam pravi probleme u životu. Ovo može da znači i da ste vi uzročnih problema, jer donosite negativnu energiju u kuću.

Više zmija u snu – ovaj san predstavlja najlošiji znak

Broj zmija koje se pojavljuju u vašem snu može imati značenje za sebe. To može predstavljati višestruki broj toksičnih ljudi ili toksičnih situacija. Alternativno, više zmija može predstavljati više zdravstvenih problema ili jedno zdravstveno pitanje koje ima mnogo elemenata.

Ujela vas je zmija

U ovom slučaju, zmija vjerovatno ima manje veze sa drugima u vašem životu, a više sa vama – konkretno, sa vašim zdravljem. Ako vas zmija ujede u snu, zapitajte se da li postoje neki zdravstveni problemi koji počinju da se poboljšavaju ili emocionalna rana koja kreće da zarasta. Takođe, ujed zmije mogao bi značiti da ste žrtva nečijih kritika i loših komentara.

Zmija je ujela blisku osobu

To znači da se vama bliska osoba suočava sa problemima, a može da znači da ste vi osoba koja u realnom životu “ujeda” blisku osobu svojim negativnim ponašanjem.

Zmija je ujela neprijatelja

Označava vašu želju da u realnosti povrijedite tu osobu svojim riječima ili da joj kažete šta osjećate, kako biste mogli da započnete proces izliječenja. (novi.ba)