BILA JE TRUDNA ČAK 98 MESECI: Kada čujete šta POTROŠI za nedelju dana, ONESVESTIĆETE SE (FOTO)

Svijet

BILA JE TRUDNA ČAK 98 MESECI: Kada čujete šta POTROŠI za nedelju dana, ONESVESTIĆETE SE (FOTO)

Britni Črč (32) je bila trudna svake godine od 2004. godine, izuzev 2013. i 2017. Ima dvanaestoro dece, uključujući trojke i provela je mnogo vremena trudna nakon što je rodila svoje prvo dete Krizman (17), kada je imala samo 16 godina.

Britni iz Kanzasa, SAD, iako je provela trudna 98 meseci, odnosno osam godina i mesec dana, što bi bio veliki deo života i priznaje da ne uživa u trudnoći.

“Ne uživam toliko u trudnoći, ali bih sve isto prošla da moram. Mnogo volim svoju decu”, kaže Britni za “Dejli star”.

Mama često deli svoju veliku porodicu sa svojih 1,8 miliona pratilaca na TikTok-u, gde je nedavno podelila koliko je dugo bila trudna.

Nakon što je rodila Krizman, Britni je sa bivšim mužem dobila još četvoro dece – Džordana (15), Kejleba (14), Džejsa (13) i Kejdensa (12).

Međutim, stvari su se završile između para 2010. Godine, kada su se razveli. U ovom trenutku, Britni je bila samohrana majka i morala je sama da odgaja petoro dece.

Ispričala je da je prošla kroz fazu koja je uključivala izalaske i obilaske klubova, ali to se završilo kada je neočekivano zatrudnela sa svojim šestim detetom Džoslin (10).

Uz još jedan dodatak svom potomstvu, mama je bila ostavljena da sama odgaja šestoro dece skoro tri godine, sve dok se njen sadašnji suprug Kris nije pojavio. Nakon upoznavanja par je dobio još šestoro zajedničke dece, uključujući dvogodišnje trojke Olivera, Ašera i Ejbla.

Imaju i Sajlasa (5), Kristofera (4) i Rovina koji ima manje od godinu dana. Ali velika porodica, znači i velike troškove.

Britni i podizvođač Kris izdvajaju preko 230 funti za kupovinu hrane i potroše 600 pelena za samo nedelju dana. (espreso.co.rs)