OTKRILA JEZIVE TAJNE O HOTELIMA: Sledeći put dobro RAZMISLITE gde rezervišete sobe!

Zanimljivosti

OTKRILA JEZIVE TAJNE O HOTELIMA: Sledeći put dobro RAZMISLITE gde rezervišete sobe!

Korisnica TikToka Dženesa Ričard iz Amerike postala je viralna na društvenim mrežama nakon što je otkrila ugostiteljske tajne, koje je naučila radeći u jednom hotelu i posle njenih priznanja mnogi će sledeći put dobro razmisliti pre nego što rezervišu sobu.

Ona je u nizu video klipova najpre posavetovala pratioce da ne ležu na prekrivač koji se nalazi na krevetu, jer se ne pere toliko često koliko posteljina.

Dakle, radila sam u hotelu pre nekoliko godina i želela bih da ispričam tajne koje možda niste znali. Većina hotela ne pere prekrivače između gostiju koji se smenjuju u sobi. Grozna stvar je što se to radi samo jednom godišnje – ne ležite na njega, skinite ga – upozorava.

Džanesa takođe preporučuje izbegavanje ispijanja iz čaša koje su na raspolaganju u sobama.

Gotovo svaka soba koju rezervišete ima flašu vode za piće i čaše. Ne pijte iz njih, jer se ne menjaju sve dok deluju čisto! Naravno, menjaju se ako se vidi da su gosti pili iz njih, ali ako izgledaju kao da ih nisu pipnuli, čekaju sledećeg gosta – otkrila je Ričard.

Ona takođe veruje da ne bi trebalo hodati bos po tepihu, jer iako se redovno usisava, vrlo retko se dubinski čisti. Ipak, opisala je i neke pozitivne strane boravka u hotelu.

Ako imamo slobodnih soba, možemo da vas nagradimo apartmanom ili vam damo bolju sobu bez ikakve naknade. Neki hoteli imaju politiku “stopostotnog zadovoljstva”, što znači da ukoliko vam se nešto ne sviđa, kažete menadžeru i dobićete to u svojoj sobi – govori u videu.

Njen poslednji savet vezan je za doručak i odnosi se na to da možete da zamolite osoblje da vam pripremi obrok paket, koji možete da ponesete sa sobom, ukoliko ne stižete na doručak na vreme. (espreso.co.rs)