RAZVEO SE, PA SMUVAO DADILJU: Hteo sam da je OTPUSTIM, užasno je kuvala i bila je ALJKAVA, a onda mi je ćerka rekla JEDNU STVAR!

Ispovijesti

RAZVEO SE, PA SMUVAO DADILJU: Hteo sam da je OTPUSTIM, užasno je kuvala i bila je ALJKAVA, a onda mi je ćerka rekla JEDNU STVAR!

Sve je počelo kada se Ben razveo i dobio puno starateljstvo nad decom. Očajnički mu je bio potreban neko da brine o deci i domaćinstvu. Kristl ga je kontaktirala i on ju je odmah angažovao.

– Bila je najgora dadilja koju sam ikada unajmio. Kuvala je užasno, bila je neuredna i očajna sa vešom, ali moja deca su je volela – priseća se Ben (49) i dodaje:

– Ubrzo nakon što smo je angažovali, razgovarao sam sa ćerkom Frančeskom o tome kako Kristl nije dobro i da je džabe plaćam. Ali Frančeska je plakala i molila me da je ne otpustim. Rekla mi je da je Kristl veoma draga i da se zbog nje ponovo oseća kao devojčica. To mi je definitivno privuklo pažnju. Kristl nije bila dobra domaćica, ali mi se dopalo ono što je usrećilo moju decu.

@krystlekayture

We are terrible with transitions ✨ #fyp #OscarsAtHome #agegap

♬ original sound – Tik Toker

Frančeska ju je spasila od otpuštanja. Zamolila je oca da ostavi dadilju kod njih još neko vreme. Na kraju je ostala sa njima, čini se, zauvek. Kristl i Ben su se zaljubili i venčali. Lako je prihvatio njenog sina iz prethodne veze koji danas ima deset godina, zove se Kešton. Iako je razlika u godinama između njih velika i prolaznici često misle da je ona njegova ćerka, a ne supruga, par živi srećno na Long Ajlendu u Njujorku.

– U početku sam vrlo malo pričao sa Kristl. Nisam želeo da imam taj lični odnos sa njom jer sam je angažovao kao dadilju i želeo sam da naš odnos bude striktno profesionalan – prisećao se Ben i dodao:

– Neki Kristl nazivaju i sponzorom, ali to je daleko od istine. Nisam imao mnogo novca kada sam je upoznao. Danas to zovem svojom amajlijom za sreću jer je moj posao procvetao tek kada smo počeli da izlazimo.

I ona se setila sramnih komentara.

– Pojedinci mogu da mi kažu da naša veza neće potrajati i da će me Ben ostaviti zbog nove dadilje. Ali nas dvoje smo već dugo zajedno. Volim Benovu decu kao da su moja, uvek mogu da mi veruju i znaju to – rekla je Kristl, pa se nasmejala i dodala da joj se Ben u početku uopšte nije dopao, čak joj je išao na živce dok je radio za njega. Setila se i tog Božića kada su se približili:

– Pozvao je mene i sina, ali nisam imao nameru da se pojavim. Ali deca su me molila da dođem. Kada sam stigla, bila sam dirnuta svim poklonima koje je Ben kupio mom sinu. To je bila prekretnica. Shvatio sam da je fin momak. Posle Božića deca su otišla na Floridu da vide porodicu, a ja sam mu poslao poruku kasno uveče pitajući kako su deca. Nastavili smo da se dopisujemo i na kraju smo otišli ​​na sastanak. Dugo smo krili našu vezu od dece jer smo želeli da shvatimo šta smo i gde smo, koliko je to ozbiljno među nama – rekla je ona.

Deca su konačno shvatila o čemu se radi kada ju je Ben bez razmišljanja uhvatio za ruku u autu. Srećom, počeli su da vrište i skaču. Kasnije su im priznali da su se potajno nadali njihovoj vezi jer su mnogo voleli Kristl. Njegova deca iz prvog braka su Frančeska, Džulijana i Sal, a danas imaju 22, 19 i 17 godina, prenosi Dejli mejl. (kurir.rs)