STARIJA JE OD NJEGA 25 GODINA, ALI TO GA NIJE SPREČILO DA URADI 1 STVAR: Opčinjen je, izneo je SVE DETALJE

Ispovijesti

STARIJA JE OD NJEGA 25 GODINA, ALI TO GA NIJE SPREČILO DA URADI 1 STVAR: Opčinjen je, izneo je SVE DETALJE

Boji se da će izgledati kao idiot ako napravi prvi potez i da će ga drugi kolege s posla osuđivati zbog toga.

Ja sam u ranim 20. godinama, a njoj je 45 i mislim da je vrlo se*si. Mojim prijateljima je smešno što mi se baš ona sviđa jer je dovoljno stara da mi bude mama ali nikad nisam upoznao nekog ko me tako privlači, posebno među devojkama mojih godina, napisao je jedan muškarac za Mirror.

Pametna je, dodaje, privlačna i samouverena i želi je pozvati napolje ali se boji kako će izgledati ako napravi prvi potez i hoće li ga drugi s posla osuđivati ili rugati mu se.

– Trebam li pokušati? – pitao je se*s terapeutkinju.

– Lično bih bila zaista polaskana kad bi me mlađi dečko smatrao privlačnom i to bi mi sigurno bio poticaj za ego. Međutim, uvek je u vezi pitanje postoje li zajednički interesi, a ako veza postane ozbiljna mislim da bi vam na kraju ipak smetalo to što ste u potpuno različitim fazama života. Ipak, ako je ona sama i traži zabavu bez pritiska ili očekivanja, mogla bi prihvatiti, no uvek imajte na umu da; ako veza s nekim s posla ne uspe, nećete ga moći izbeći kako biste možda nekog ko vam nije kolega – odgovorila mu je terapeutkinja. (espreso.co.rs)