Vratila se sa odmora, a zbog onoga što je zatekla u kući, umalo se nije ŠLOGIRALA (VIDEO)

Svijet

Vratila se sa odmora, a zbog onoga što je zatekla u kući, umalo se nije ŠLOGIRALA (VIDEO)

Ostala je bez stvari u vrednosti od 49.000 dolara

Žena iz Grinbelta u Merilendu vratila se kući sa odmora 5. aprila i otkrila da su joj ulazna vrata oštećena i da je njena imovina u vrednosti od 49.000 dolara izneta iz stana. Zatim je zatekla muškarca i ženu kako zajedno leže na njenom krevetu.

– Stanovnica je pronašla dvoje osumnjičenih, odraslog tamnoputog čoveka i odraslu belu ženu kako leže na jednom krevetu, jedinom komadu nameštaja koji je još uvek u kući – saopštila je policija Grinbelta.

Kada je uspaničena stanovnica počela da se raspituje kako su ušli i šta žele, osumnjičeni su joj rekli da su im “uzeli svu imovinu”.
Prema navodima policije, oni su tada postali agresivni prema žrtvi pre nego što su peške pobegli u nepoznatom pravcu.

– Ne samo da su bili u mojoj kući, već je sve u mom domu nestalo osim mog kreveta, jer on opisuje kako je toliko voleo moj krevet. Pitala sam ih ko su oni, na šta su mi odgovorili da nisam platila kiriju. Bila sam u fazonu: “Ne znam o čemu pričate, platila sam kiriju, ali ko ste vi” – navela je oštećena žena za Fox5.

Osumnjičeni su i dalje u bekstvu, a policija Grinbelta traži od bilo koga ko ima informacije o njihovom identitetu da se javi.

– Ukradene stvari iznosile su više od 49.000 dolara – saopštila je policija.

Na drugim mestima, neke policijske uprave počele su da ohrabruju stanovnike da iskoriste svoje pravo na samoodbranu od provalnika.

Šerif Floride Bob Džonson branio je lokalnog vlasnika kuće koji je pucao na provalnika koji je ulazio u njihovu kuću.

Iako je identitet vlasnika kuće koji je ispalio oružje nepoznat, šerif Džonson je uverio stanovnike da neće biti u nevolji zbog odbrane svojih domova. (objektiv.rs)