Ostavio poruku BUČNOM komšiji, pa se naježio od straha: Objava sa MRAČNIM preokretom kruži mrežama (FOTO)

Zanimljivosti

Ostavio poruku BUČNOM komšiji, pa se naježio od straha: Objava sa MRAČNIM preokretom kruži mrežama (FOTO)

Ispostavilo se da taj sused nikako nije mogao da pravi buku, ali postoji i drugo objašnjenje

Da je kućni red često samo mrtvo slovo na papiru, zaključio je korisnik Tvittera sa nadimkom Kulero Konor. On je svom komšiji pre neki dan ispred vrata ostavio poruku u kojoj ga je opomenuo da ne pravi buku, ali priča je dobila potpuno neočekivan ishod.

Naime, kako je Konor uskoro saznao, sused iz čijeg je stana buka dopirala već neko vreme nije među živima. Umro je pre dve godine, a iza sebe je ostavio prazan stan, pa je junaka ove priče prošla jeza, baš kao i mnoge koji su ugledali na Tviteru njegovu objavu.

– Dobar dan. Svakog jutra iz vašeg se stana može čuti kako se nekakva teška metalna lopta odbija od poda. Ne znam da li imate kućne ljubimce, ali molim vas da se pobrinete i rešite taj problem. Poskakivanje te lopte je neugodno i budi me – napisao je u poruci taj muškarac.

Korisnicima spomenute društvene mreže takođe je kazao da se često moglo čuti kako neko razmešta nameštaj.

– Hej, ne mora da znači da imaš posla sa glasnim pokojnikom. Možda je u pitanju vodeni čekić do kojeg dolazi zbog naglog pada pritiska u vodovodnim instalacijama i nemogućnosti kompresije vode. To zna da bude vrlo glasno i fenomen prate razni zvukovi unutar cevovoda, pa ne paniči prerano – poručio je u komentarima Konoru jedan korisnik, prenosi priču list La Vanguardia. (objektiv.rs)