Otac dao ULTIMATUM ćerki Tini i podelio internet: Ako ne ispuni ovaj ZADATAK skupo će platiti

Zanimljivosti

Otac dao ULTIMATUM ćerki Tini i podelio internet: Ako ne ispuni ovaj ZADATAK skupo će platiti

Razmažena tinejdžerka odbija da pomogne u ćuvanju deteta, pa su roditelji hteli da je nauče pameti

Jedan otac podelio je korisnike Redita svojim ultimatumom koji je dao razmaženoj 19-godišnjoj ćerki. Rekao joj je da je vreme da pomogne oko čuvanja sestrične ili da počne da plaća stanarinu.

Na početku objave otac je objasnio da sa suprugom ima troje dece. Krajem prošle godine, nakon što mu je preminula zaova, koja je bila samohrana majka, par je udomio i 4-godišnju sestričnu.

– To je bila ogromna promena za sve nas. Ali moja 19-godišnja ćerka Tina žalila se otkako smo je doveli u kuću. Kad god bi dete napravilo nešto što se njoj ne sviđa, glasno bi komentarisala da zato nikad neće imati decu – napisao je otac.

Zbog posla roditelji svaki dan 2 i po sata ne mogu da čuvaju sestričnu. Dvoje dece pristalo je da uskoči dva dana u nedelji , a roditelji su zamolili Tinu da preuzme brigu preostala tri dana. Ona je odbila, rekla je da nema decu i da neće čuvati ni tuđu.

– Tada sam joj postavio ultimatum. Ili će čuvati sestričnu ili će početi da plaća stanarinu. Počela je da vrišti pa na kraju pristala da čuva dete jer je shvatila da nema izbora. Optužila me je da sam seksista i da diskriminišem njena uverenja – dodao je otac, pa upitao druge da li je pogrešio.

“Nisi. Mislim da je pošteno da odvoji 7 i po sati nedeljno u zamenu za besplatnu sobu, hranu i režije – kaže jedna osoba.

– Ona je odrasla osoba koja ne plaća stanarinu. Vaš ultimatum je na mestu, pogotovo kad je njen doprinos tako mali. Nebitno je ima li decu ili ne, ovde govorimo o čuvanju. Nema potrebe da decu tretira kao čudovišta – smatra druga.

Ipak, neki kažu da je u otac pogrešio.

– Ti i supruga odlučili ste da uzmete to dete, vi ste odgovorni za brigu o njoj, a ne vaša ćerka. Kažnjavate je zbog svog izbora – tvrdi treća osoba.

– To nije odgovornost vaše dece. Koristite ih za čuvanje sestrične. Tini ste ugrozili stabilnost i nije čudo da je ogorčena – zaključuje četvrta. (objektiv.rs)