OVA ŽENA HOĆE DA IMA NAJVEĆE OBRAZE NA SVETU! Izoperisala se i sama ubrizgavala FILERE! Nos mi je bio prevelik, sad sam srazmerna!

Zanimljivosti

OVA ŽENA HOĆE DA IMA NAJVEĆE OBRAZE NA SVETU! Izoperisala se i sama ubrizgavala FILERE! Nos mi je bio prevelik, sad sam srazmerna!

Influenserka Anastasija Pokreščuk privukla je pažnju javnosti svojim neobičnim fizičkim izgledom. Naime, njena želja je da uz pomoć estetske hirurgije ima najveće obraze na svetu.

Kao što je moguće videti na fotografijama, počela je s ostvarivanjem svog cilja. U proteklih nekoliko godina uradila je niz kozmetičkih procedura, među kojima su ubrizgavanje filera i botoksa, stavljanje faseta, preoblikovanje vilice i liposukcija.

Pokreščuk ima 32 godine. Poreklom je iz Ukrajine, a trenutno živi u Istanbulu. Priznala je da je ranije samoj sebi ubrizgavala filere u obraze nakon što je pogledala onlajn tutorijal.

“Ovo možda zvuči opasno, ali verujem lekarima na internetu”, navela je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anastasiia👑🇺🇦 (@justqueen88)

Počela je da se bavi ovakvim tretmanima kada je imala 26 godina. Istakla je da sada ima više samopouzdanja nego ikada pre. Tokom gostovanja u emisiji “This Morning” izjavila je da je ranije “ličila na hrčka” i da ne žali zbog svog izgleda.

“Lice je sada proporcionalno. Moj nos je bio prevelik, što mi je mnogo smetalo. Sada imam usne i obraze, tako da sve izgleda u redu”, rekla je.

Dodala je da je majka kritikovala i da ima veliki broj negativnih komentara na profilima na društvenim mrežama, ali ne obraća pažnju na njih. Ova žena je, nažalost, primer toga koliko nesigurnost i kompleksi mogu uticati na izgled i psihu. (kurir.rs)