Htela da joj dečko napravi DETE po svaku cenu, pa mu uradila nešto BOLESNO: Ovo se ne prašta

Svijet

Htela da joj dečko napravi DETE po svaku cenu, pa mu uradila nešto BOLESNO: Ovo se ne prašta

Sud u Nemačkoj proglasio je ženu krivom za s*ksualni napad i izrekao joj uslovnu kaznu od šest meseci zbog namernog oštećenja k*ndoma svog partnera, javljaju nemački mediji.

Presuda je donesena na regionalnom sudu u gradu Bilefeldu. Slučaj se odnosio na 39-godišnju ženu koja je bila u neobaveznoj vezi s 42-godišnjakom. Njih dvoje upoznali su se na internetu i započeli s*ksualnu vezu, prenosi Dojče vele.

Prema izveštajima, žena je razvila dublja osećanja prema svom partneru, ali je znala da on ne želi da bude u predanoj i ozbiljnoj vezi. Tada je počela u tajnosti da buši rupe u k*ndomima koje je njen partner držao u svom noćnom ormariću. Nadala se da će zatrudneti, ali njeni napori su bili neuspešni.

Uprkos tome, 42-godišnjaku je u poruci napisala kako veruje da je trudna. Tada mu je priznala da je namerno oštetila k*ndome. Muškarac je podneo krivičnu prijavu protiv nje, a žena je kasnije priznala i da je pokušala da njime manipuliše.

Iako su se tužioci i sud složili da je u ovom slučaju počinjen zločin, u početku nisu bili sigurni koje konkretne optužbe podići protiv 39-godišnjakinje.

– Danas smo ovde ispisali istoriju prava – rekla je sudija Astrid Salevski.

Nakon pregledavanja sudske prakse, naišla je na stavku koja uključuje “krađu” pa je odlučila kako je to primereno ovom slučaju. “Krađa” se, naime, obično događa kada muškarac potajno skine k*ndom tokom p*lnog odnosa, bez znanja svoje partnerke.

– Ova se odredba takođe primjenjuje u obrnutom slučaju. Ne znači ne i ovde – navela je Salevski. (objektiv.rs)