IMA 64. GODINE I VIŠE UDVARAČA NEGO NJENA UNUKA: Počela je da trenira tek pre 16 godina, a telo joj je SAVRŠENO!

Zanimljivosti

IMA 64. GODINE I VIŠE UDVARAČA NEGO NJENA UNUKA: Počela je da trenira tek pre 16 godina, a telo joj je SAVRŠENO!

Nikada, ali nikada nije kasno da se izborite za svoju sreću i poboljšate kvalitet života i zdravlja! Na svom primeru vam je to i demonstrirala majka i baka Lesli Maksvel iz Melburna.

Naime, ova fit baka ima 64 godine i telo neverovatnog izgleda! A da stvar bude još zanimljvija, aktivno je krenula da se bavi sportom, tek, na pragu šeste decenije!

Lesli otkriva da trenira pet puta nedeljno, a redovno je počela da trenira pre 16 godina. Ima preko 30 lokalnih i nacionalnih titula sa takmičenja u bikiniju, a prvu je ovojila u 50. godini!

– Fitnes i zdravlje su moje sve i volim da inspirišem druge da vode zdrav život i da održavaju snažno i vitko telo bez obzira na godine – rekla je ona.

Ova super žena savetuje da treba jesti hranu bogatu hranjivim nutrijentima, a izbegavati brzu i rafiniranu hran.

– Moj savet je da jedete više mesa, a ne kolača. Takođe, usporite sa gaziranim, bezalkoholnim i alkoholnim pićima, jer su to prazne kalorije i obično se skladište kao telesna mast – savetuje Lesli.

Jedan od njenih omiljenih rituala je šetnja posle večere, što preporučuje svim! Posebno naglašava da svako treba da odvoji, bar, 15 minuta dnevno za neku fizičku aktivnost.

Ova 64-godišnjakinja veruje da su biološka i hronološka starost dve različite stvari i da možete biti “stari ili mladi koliko želite” u zavisnosti od toga koliko se brinete o svom telu.

Obožava da trenina sa svojom unukom, kojoj je ozbiljna konkurencija kada su u pitanju muškarci.

– Ona izgleda sjajno za svoje godine i zbog toga i dobija mnogo pažnje od muškaraca. Mnogo sam ponosna na nju – rekla je dvadesetogodišnja Tia.

Prilaze joj jedva punoletni momci!

– Sada mi prilaze mlađi momci i ne veruju kada im kažem da mi je Tia unuka. Mnogi misle da sam joj starija sestra. Dešavale su se situacije da mi priđe dete od 18 godina. Naravno, slagala bih kada bih rekla da mi to ne prija i to je dokaz da godine nisu prepreka da izgledamo dobro – kaže kroz osmeh Lesli.

Uživa u životu više nego ikada pre i svima služi kao primer da godine nisu prepreka za bilo šta što dovoljno jako želite! (stil.kurir.rs)