Pozvao radnika mrtvačnice da mu obezbedi da vidi TELO: Kad su otkrili njegove namere, šokirali su se

Svijet

Pozvao radnika mrtvačnice da mu obezbedi da vidi TELO: Kad su otkrili njegove namere, šokirali su se

Pogrebnik je pozvao drugog muškarca u mrtvačnicu kako bi mu obezbedio da ima s*ks sa lešom i potom dogovorio da upozna pedofila kako bi s*ksualno zlostavljao dete.

Najdžel Robinson-Rajt (42) razgovarao je sa pedofilima, zlostavljačima životinja i onima koji su zainteresovani za mrtva tela koristeći šifrovane, “vojne” sobe za ćaskanje, čuo je Preston Crovn Court. Pored toga, ohrabrio je muškarca dok je s*ksualno zlostavljao štene, prenosi LancsLive.

Takođe je ponudio da snabde čoveka kristalnim metamfetom kako bi mu olakšao s*ksualnu aktivnost u kapeli za odmor i fotografisao se pored otvorenih kovčega i g*lih leševa. Policija je ušla u trag zlokobnog s*ksualnog sveta Robinson-Rajta nakon hapšenja pedofila u Londonu

Onlajn ćaskanje između njih dvojice dovelo ih je do direktora pogreba i policajci su posetili Robinson-Rajta u njegovoj kući u Čejn Lejnu.

Kim Vitlston iz tužilaštva rekla je sudu da je nekoliko digitalnih uređaja zaplenjeno i da su neki pregledani na licu mesta.

– Posedovao je nepristojne slike i bilo je dokaza da je distribuirao slike. Otkrivena je ekstremna p*rnografija koja je uključivala mučenje i s*ksualno zlostavljanje dece i životinja.

Gđa Vitlston je dodala:

– Optuženi je bio u kontaktu sa drugima putem društvenih medija i organizovao je vršenje s*ksualnih delikata nad decom, psima i leševima.

Jedan muškarac, koji je poznavao Robinson-Rajta, delio je s*ksualne fantazije o klijentima u pogrebnom zavodu u Prestonu gde je Robinson-Rajt radio.

– Postojala je jaka tema nekrofilije gde se o njoj otvoreno razgovaralo između strana – rekla je gospođa Vitlston.

Muškarci su razgovarali o s*ksualnoj aktivnosti u pogrebnom poduzeću, a Robinson-Rajt je pričao o tome da je opterećen popersom i kristalnim metamfetom i ponudio se da čoveku da obezbedi dr*gu. (objektiv.rs)