UHVATILA GA JE U LAŽI, PA SE OSVETILA:Njen potez je mnoge oduševio,a kad je video TAMO,umalo se nije SRUŠIO (VIDEO)

Ispovijesti

UHVATILA GA JE U LAŽI, PA SE OSVETILA:Njen potez je mnoge oduševio,a kad je video TAMO,umalo se nije SRUŠIO (VIDEO)

Ne mora uvek razočarenje da se završava svađom i plačem.

Svaku devojku je u nekom momentu imala sumnju da li joj je njen muškarac neveran. U nekim slučajevima ne ispadne konkretno prevara u pitanju ali svakako da se na neki način sumnja opravda.

Devojka Misi Piterson podelila je sa svojim prijateljima na TikToku priču o tome kako se osvetila bivšem dečku.

Osetila je da je dečko laže i da skriva nešto od nje, naime često lagao je gde se nalazi, pa je odlučila da mu stavi uređaj za praćenje u automobilu.

– Taj put sam mu stavila uređaj za praćenje u auto i saznala da je otišao u striptiz klub. Otišla sam tamo i rekla sam devojkama za svoju situaciju, pomogle su mi da se sredim i odmah sam bila sledeća u redu za izlazak na pozornicu. Zeliš da vidiš predstavu? Pokazaću ti prokletu predstavu. Barem sam zaradila nešto – objasnila je Misi.

@missypetersonofficial

At least I made $$ 😂🤣. #fyp #TheAdamProject #TurboTaxAlphorn #fbiagent #exboyfriend #dontbelieveit

♬ Crazy – Patsy Cline

Na sceni je bila pod maskom verenika, a on je sve vreme častio novcem i pokušavao da je bar malo dohvati, ali mu nije išlo.

Na kraju programa je skinula kostim te mu se samo jako nasmejala, a on je skoro pao u nesvest. Iste večeri ga je i ostavila.

Nen video šokirao je pratioce, a sakupio je preko blizu 4 miliona pregleda. Ima 534.000 lajkova, 3690 komentara i 11.000 deljenja.

– Ovo je najsmiješnija stvar koju sam čuo u poslednje vreme – rekao je jedan dečko u komentarima.

Ljudi su bili oduševljeni i zadivljeni kako je uspela u tom momentu da sve to poveže u glavi i na taj način postupi. (espreso.co.rs)