Barbara je kod MUŽA našla odeću druge žene: Njegove reči su je ZAPREPASTILE, ovo je krio celog života

Ispovijesti

Barbara je kod MUŽA našla odeću druge žene: Njegove reči su je ZAPREPASTILE, ovo je krio celog života

Žena je mislila da je suprug vara, ali je se žestoko prevarila

Kada ste već godinama u braku, teško da bi vam palo na pamet da taj muškarac možda više ne želi da bude muškarac, već kada biste našli neki ženski odevni predmet, prva pomisao bi vam bila – prevara. Tako je mislila i Barbara Hamlin iz SAD, ali se njen bes ubrzo pretvorio u zaprepašćenje.

– Prva pomisao bila je da moj suprug, sa kojim sam u braku osam godina, ima aferu. Srce mi je divljački lupalo, mašta je radila punom parom. Stavila sam sve u torbu i vratila tamo gde je stajalo. Očajnički sam želela da saznam istinu – prisetila se Barbara u jednoj tv emisiji.

Sledeći dan je trebalo da lete u Kanadu pa je odlučila, iako joj nije bilo lako, da sačeka s razotkrivanjem suprugove tajne. Sleteli su, smestili se, ali ona nije mogla da izdrži.

– Ležali smo zajedno u krevetu, bio je mrak, a meni se smračilo pred očima. Pitala sam ga čija je to torba sa ženskom odećom koju sam pronašla, a on je odgovorio: “Moja”. Na moje zaprepašćenje ‘druga žena’ bio je zapravo on. Imala sam tada 49 godina, a Džon 48. U braku smo bili osam godina, ali nikad nisam pomislila da voli da nosi žensku odeću – rekla je ona.

Izjavila je da je toliko bila uplašena da je možda ne vara, da joj je to priznanje čak donelo i olakšanje, ali da nije očekivala promenu pola.

– Naš bračni život pre te operacije je bio blaženstvo. Oboje smo radili kao nastavnici u osnovnoj školi u Somersetu, upoznali smo se na poslu i postali bliski kada se on razveo od žene s kojom ima sina i ćerku. Dve godine ranije i ja sam se razvela. Džon i ja nikada nismo želeli da stvaramo svoju porodicu jer on je već imao decu, a ja nisam imala neki jaki majčinski instinkt – nastavila je.

Ipak, sada kada pogleda malo bolje, shvata da je ipak postojali znakovi koji su mogli da upute na to. Kako kaže uvek je voleo da ide sa njom u šoping i da je uvek imao lepe i negovane nokte.

– Rekao mi je da ga nošenje ženske odeće jako opušta i da se taj poriv u njemu pojavio dok je još bio dete od šest godina. Slušala sam ga pažljivo i trudila se da razumem. Znam, ne bih nastavila našu vezu da mi je to rekao na početku. Ležali smo taj dan, kada je sve priznao, satima u krevetu i razgovarali. Moja reakcija nije samo iznenadila njega, već i mene. To što sam čula nije me odvratilo od njega. Bila sam otvorenija prema svemu više nego što sam mislila, jer naša ljubav je puno jača od samog pola – rekla je ona za kraj. (objektiv.rs)