MARIJU JE SUSREO NEPOZNAT ČOVEK NA PUTU DO ŠKOLE: Ono što joj je URADIO TRGLO JE OD SVEGA!

Zanimljivosti

MARIJU JE SUSREO NEPOZNAT ČOVEK NA PUTU DO ŠKOLE: Ono što joj je URADIO TRGLO JE OD SVEGA!

Jedna nastavnica iz Njujorka je na svom Tviter profilu opisala jako neverovatan gest jednog neznanca koji ju je kako kaže ostavio bez teksta!

Marija Jorlando je išla do svoje škole sa rukama punim pribora za učionicu kao i krofnama za učenike koje je tog dana mislila da podeli po razredu, kada ju je zaustavio nepoznat muškarac.

– Najneverovatnija stvar mi se desila jutros, i moram da vam je prepričam. Naime, pešačila sam do svoje škole sa rukama punim školskog pribora, i krofnama za svoje učenike, kada mi se približio čovek u kolima i nežnim glasom mi se obratio sa “Izvinite, gospođice” kako bih obratila pažnju na njega. – napisala je Marija

Ona je izvukla slušalice, očekujući da je pita kako da dođe do nekog mesta, ali se umesto toga desilo pravo čudo. Prvo ju je upitao da li je učiteljica, a zatim da li su krofne za učenike. Kada je odgovorila potvrdno stavio joj je novčanicu od 50 dolara na kutiju za krofne. Rekao joj je da želi da plati dečiju poslasticu, i onda joj se zahvalio.

Volela bih da sam uspela da pronađem prave reči. Da sam pitala tog čoveka kako se zove. Gledala sam ga kako odlazi. Okernuo se i mahnuo mi, trgnuvši me iz šoka i tada sam se setila razgovora sa mamom, kao isavko jutro, neposredno pre naše interakcije. Vratila sam slušalice i ispričala joj šta mi se dogodilo dok sam prepešačila ostatak puta do moje škole- dodala je ona.

Marija kaže da je ovaj nesumičan čin dobrote obradovao gomilu deca, zbog čega je i jako presrećna.

“Ponekad anđeli hodaju među nama.” – poetski se izrazila učiteljica. (espreso.co.rs)