Tu je i gleda u mene! Radnik video nešto JEZIVO u žbunu, kada je došla POLICIJA desio se novi šok

Svijet

Tu je i gleda u mene! Radnik video nešto JEZIVO u žbunu, kada je došla POLICIJA desio se novi šok

Čovek se baš isprepadao, ali se na njegovu sreću ispostavilo da nije imao razloga za brigu

Jedan radnik na farmi u Keniji obavljao je svoje svakodnevne poslove, kada je ugledao nešto u grmlju. Uhvatila ga je panika, pobegao je i nazvao policiju.

– Halo, policija, tu u vrtu je veliki lav i gledao je u mom smeru – rekao je uznemireni muškarac službama s druge strane linije.

Uskoro su na teren stigla tri službenika i krenuli su u obilazak terena. Farma se nalazi u blizini nacionalnog parka i lokalno stanovništvo se u zadnje vreme žalilo kako im nestaje stoka, pa su bili, prema vlastitim rečima, izuzetno oprezni.

Dok su oni pretraživali teren, stigla je i vlasnica imanja.

– Poslali smo je da uđe sa druge strane kako ne bi bilo problema sa životinjom – rekao je Sajrus Mbidžive, šef službe za kontrolu životinja.

Međutim, problema sa životinjom nije moglo biti, jer životinja nije ni postojala. Vlasnica je pre odlaska sa farme odložila sadnice u platnenu vrećicu sa fotografijom glave lava, a siroti radnik, kad je video šta viri iz grmlja, nije oklevao ni sekundu pre nego što je pozvao upomoć.

– Dobro je da je to uradio. Naša je preporuka da uvek u slučaju susreta sa divljom životinjom u javnosti pozovete odgovorne službe – završava Mbidžive, prenosi BBC. (objektiv.rs)