Aleksandri je muž policajac ubio LJUBAVNIKA, pa joj priredio još jedan UŽAS: Zatekla je “krv do kolena”

Svijet

Aleksandri je muž policajac ubio LJUBAVNIKA, pa joj priredio još jedan UŽAS: Zatekla je “krv do kolena”

Suprug je pratio mlađeg muškarca kolima, a onda ga presreo u upucao pored puta

Policajac iz Njujorka je navodno pratio svoju ženu i njenog mlađeg ljubavnika do hotela i ubio ga, a zatim se upucao, piše Njujork post.

Šon Armsted (35) je otkazao noćnu smenu 8. maja u Bronksu rekavši da mu nije dobro kako bi pratio suprugu Aleksandru Vanderhejden (35) i šetača pasa Edvarda Vilkinsa (20), do njihovog smeštaja severno od grada.

Preljubnica i njen mlađi partner su se u nedelju oko 15.45 odvezli odvojeno do hotela “La Kvinta”. Aleksandra, koja ima firmu za šetanje pasa, ostavila je auto kraj puta ispod hotela i rekla Vilkinsu, svom zaposlenom, da je pokupi jer je sumnjala da bi muž mogao da je pronađe, rekli su izvori iz policije njujorškom listu.

Par je bio u hotelu nekoliko sati pre nego što su večerali u restoranu. Zatim su otišli ​​u obližnji bar oko 22:45, nakon čega su se vratili u hotel. Vilkins je ostavio Aleksandru kod njenog automobila, pretpostavljajući da će Armsted uskoro krenuti na posao, jer mu smena počinje u ponoć. Zatim su se odvojeno vozili prema hotelu.

Međutim, muž ih je pratio i sustigao Vilkinsa, a zatim se zabio svojim automobilom u njegov, rekli su izvori. Kada su se oba automobila zaustavila na autoputu, Vilkins je istrčao i krenuo da beži, ali ga je Armsted navodno upucao u potiljak na parkingu jednog restorana brze hrane, a zatim se ubio hicem iz pištolja.

Aleksandra, koja je vozila iza, pronašla je svog muža i ljubavnika kako leže na zemlji u velikoj lokvi krvi. Oba muškarca su proglašena mrtvima na licu mesta, saopštila je policija u mestu Volkil, u ponedeljak.

Supruga je u izjavi istražiteljima rekla da veruje da je muž pratio preko njenog telefona, piše Njujork post.

Članovi njene porodice su za medije izjavili da su “razoreni tragedijom”. –

– Naša porodica je direktno pogođena traumatičnim događajima koji su se desili kasno 8. maja. Čekamo ishod istrage policijskih organa kako bismo utvrdili šta se tačno dogodilo – izjavio je Aleksandrin brat Džo Mejer.

Armsted, koji je bio u braku sa Aleksandrom devet godina, pridružio se njujorškoj policiji 2011. godine i patrolirao je Bronksom. (objektiv.rs)