Identične bliznakinje doživele ČUDO: Imale su plan, ali ovakvu igru sudbine nisu ni sanjale

Zanimljivosti

Identične bliznakinje doživele ČUDO: Imale su plan, ali ovakvu igru sudbine nisu ni sanjale

Džil je tog dana imala zakazan carski rez, a onda je njenoj sestri pukao vodenjak

Identične sestre bliznakinje Džil Justiniani i Erin Čeplak rodile su sinove istog dana.

Odrastajući, jednojajčane bliznakinje Džil Justiniani i Erin Čeplak radile su skoro sve sinhronizovano. Sestre su, vodeći se time, isplanirale da zatrudne u isto vreme, ali nisu ni pomišljale da bi porođaj mogao biti istog dana. Džil je imala zakazan carski rez 5. maja, a Erinina beba, Sajlas, trebalo je da se rodi 15. maja. Međutim, ujutru 5. maja, Erin je shvatila da joj je pukao vodenjak.

Džilin carski rez je bio zakazan za 13:30, ali je odložen zbog nekoliko hitnih intervencija u bolnici tog dana. U međuvremenu, Erin je stigla u bolnicu u 9:30 ujutro i ubrzo je otpočet porođaj. Džil i njen muž Ijan su se pridružili Erin i njenom mužu Zaku u njihovoj sobi.

– Bili su tu zbog mojih jakih kontrakcija, ne bih to mogla da preživim bez njihove podrške – rekla je Erin. Oliver je rođen u 18.39, a Sajlas u 23.31.

Zatim su parovi dobili još jedno iznenađenje.

– Znali smo koliko je Oliver bio težak, bio je prilično velika beba. A onda je medicinska sestra izmerila Sajlasovu težinu i dužinu. Ispalo je da su potpuno identično teški. To je bilo neverovatno – rekao je Zek, Erinin suprug.

Nakon što su bebe i mame otpuštene u isto vreme, svi su se vratili svojim kućama – koje se nalaze u razmaku od samo pet minuta. Takav je blagoslov biti tako blizu, kaže Erin, koja je živela oko 45 minuta dalje u Long Biču kada je otkrila da je trudna. Ona i Zak su se preselili u Jorba Lindu kako bi deca mogla zajedno da odrastaju.

– Jedna drugoj smo najbolji prijatelj i saznanje da će naši sinovi odrastati zajedno i imati priliku da dožive život sličan našem je ogroman blagoslov – objasnila je Erin. (objektiv.rs)