Sandra uhvatila SVEKRVU na delu, pa rešila da joj dođe glave: Pričala je da se ZBUNILA, a onda pobesnela

Ispovijesti

Sandra uhvatila SVEKRVU na delu, pa rešila da joj dođe glave: Pričala je da se ZBUNILA, a onda pobesnela

Žena nije mogla više da trpi stalno preturanje po fiokama

Jedna korisnica Redita koja se predstavlja kao Sandra dobro se slaže sa svojom svekrvom, ali nedavno je primetila da joj ona njuška po fiokama i ormarima u spavaćoj sobi pod izgovorom da traži nešto šta joj treba, na primer punjač za mobilni.

– Kada sam je uhvatila, rekla sam joj da je pogrešila jer se tu nalaze moje lične stvari. Ona je odgovorila da se zbunila i da nije znala u kojoj se fioci nalazi predmet koji je tražila – napisala je Sandra.

Njen suprug je predložio da svekrvi sami donesu ono što joj treba, ali ona je odbijala bilo kakvu pomoć.

– Tako sam odlučila da označim svoje fioke pa sam na svaku stavila oznaku šta se u njoj nalazi. Idući put je krenula nešto da traži, a onda se naljutila kada je shvatila šta sam uradila. Izgledala je uvređeno i rekla mi da nije glupa pa da tako sa njom postupam – pojasnila je.

Svekrva je ljutito otišla, a pašenog je nazvao Sandru i njenog supruga i tražio da joj se ispričaju. Oni su to odbili da učine pa ih sada zanima jesu li pogrešili.

– Naljutila se jer više nije imala izgovor da vam prekopava po stvarima – smatra jedna osoba.

– To je osoba koja nema granice i redovno pretura po vašim ličnim stvarima – navodi druga.

– Nisi napravila ništa loše. To su vaše stvari, a porodica vašeg supruga je bolesna – ističe treća.

– Vaš suprug je trebao da postavi jasne granice. Ako ne vidi problem u tome da njegova mama zadire u vašu privatnost, ne znači da će problem nestati – kaže četvrta.

– Ja bih fioke napunila eksplicitnim predmetima tako da svekrva može da ih pronađe, pa neka joj bude neugodno – poručila je peta. (objektiv.rs)