DEJAN LOMIO SVE PRED SOBOM, UNEO SE ALEKSANDRI U FACU: Ona u suzama NAPUSTILA Belu kuću, a Dragojević doneo KONAČNU ODLUKU (VIDEO)

Showbizz

DEJAN LOMIO SVE PRED SOBOM, UNEO SE ALEKSANDRI U FACU: Ona u suzama NAPUSTILA Belu kuću, a Dragojević doneo KONAČNU ODLUKU (VIDEO)

Dejan Dragojević je nakon duge rasprave sa Aleksandrom Nikolić, doživeo pomračenje i počeo da baca sve pred sobom i uneo se Aleksandri u facu.

– Ona samo traži moju reakciju, a kada je dobija onda ni to nije dobro – vikao je Dejan.

– Devojka me ne vadi iz usta, 4 videa su bila u svakom mene spominje – dodala je Dalila.

– Šta radiš više bre – zaurlao je Dejan i počeo da udara u vrata.

– Šta radiš bre? – vikao je Dejan.

– Smiri se, zašt lupaš – rekla je Aleks.

– Smiri se Dejane! – rekao je Mića.

– Pun sam besa! Pun sam gneva, zašto ovo radi? Ovo radi namerno – urlao je Dejan.

– Nemam snage više, stvarno nemam! Samo mafija, vidim ja šta radi – nastavio je Dragojević.

– Niko je ne dira zbog Dejana, niko je ne komentariše. Umesto da ga poštuje ona ovde divlja bez potrebe – govorio je Car.

Aleksandra Nikolić je zaratila sa Dalilom Dragojević i Filipom Carem, a potom i sa Dejanom Dragojevićem, koji je doživeo pomračenje zbog nje, a zadrugari su osudili Aleks.

Aleksandra je napustila Belu kuću i plakala na sav glas.

– Ona je sad kraljica drame, žrtva našeg maltretiranja. Bezobrazluk – prokomentarisao je Lepi Mića.

– Aleksandra ovde ima pet bivših momaka, Dejan ih nije spomenuo, a ona njemu Dalilu svaki dan. Vezu koja je bila čista kao suza je bacila. Ona voli da bude ovo, to je ona, to je cela priča – istakao je pevač.

Zbog haosa koji se dogodio sa Aleksandrom Nikolić, Dejan Dragojević je odlučio da se preseli u pab. Nakon emisije “Gledanje snimaka” se istuširao, a kako se ne bi sreo sa njom, zamolio je Nenada Macanovića Bebicu da mu donese posteljinu. (Kurir.rs/M.M.)