Hoće da uradi test OČINSTVA zbog ženine OPASKE: Ove reči su ga izbacile iz takta, više ništa ne zna

Ispovijesti

Hoće da uradi test OČINSTVA zbog ženine OPASKE: Ove reči su ga izbacile iz takta, više ništa ne zna

Iako su, po sopstvenom priznanju, u srećnom braku, jedna šala je bacila u “dubiozu” ovog supruga

Jedan otac iz Velike Britanije počeo je da ispituje ​​svoj brak i očinstvo nakon okrutne šale njegove supruge u supermarketu. Neimenovani muškarac, koji je sa svojom partnerkom već tri godine, na Redditu je podijelio kako je jedan njen komentar rezultirao time da želi test očinstva za svoje dete, prenosi San.

“Jesam li ja preterao sa traženjem testa očinstva nakon što se moja žena, iz vedra neba našalila o očinstvu našeg deteta? Zajedno smo tri godine, godinu dana smo u braku i imamo dete. Veza je bila najbolja u mom životu i sve je teklo relativno glatko cijelo vreme, bez problema. Naše dijete je zdravo i srećno – započeo je u svojoj objavi.

Objasnio je kako su trenutno u prilično dobroj porodičnoj situaciji, pa da zaista ne trpe neki ozbiljan stres ili teskobe.

Ipak, jednom dok su bili u nabavci supruga ga je zamolila da ne kupuje nešto zbog potencijalnog BPA u artiklu, hemikalije koja može doći do hrane i uticati na plodnost.

– Našalio sam se da očito nisam imao problema sa plodnošću jer smo dobili dete čim smo počeli da pokušavamo, a redovno sam konzumirao taj artikal, na što je ona odgovorila: “Pa možda naše dete nije tvoje”. Trebala mi je sekunda da shvatim ono što je rekla, ali kada jesam, jako sam se rastužio i uznemirio – otkrio je.

Na početku je mislio da je samo šala, ali kada su stigli do automobila, ideja da dete nije njegovo mu se vrtela po glavi i rekao je supruzi da će odmah uraditi test očinstva. Ona je bila protiv te ideje i ispitivala ga zašto joj ne veruje, ali on je čvrsto odlučio da će to da uradi.

Njegova objava je izazvala burnu reakciju korisnika na Reditu, a mnogi su rekli da misle da je muškarac preterano reagovao i da je ženina primedba verovatno bila samo šala.

– Zvuči kao šala. Ali svako ima svoju granicu za ono što je smešno. Ako će ti biti lakše, uradi test. Onda prestanite da se šalite – savetovala je jedna žena korisnika,

Druga je dodala da su kod nje u porodici ovakve šale potpuno normalne.

– Cijela moja porodica šali se o tome da je moj najstariji brat poštarev jer ima plavu kosu i plave oči, a mi smo svi tamnokosi i tamnih očiju – napisala je

– Neverovatno mi je čudno da hoćeš da radiš test očinstva, a da niste u otvorenoj vezi. Da ga je moj muž tražio, razmislila bih o razvodu od njega – glasio je komentar treće žene. (objektiv.rs)