Profesroku muzičkog MUŽ uhvatio sa UČENICOM: Bile su “zaljubljene”, isplivale i bezobrazne poruke

Svijet

Profesroku muzičkog MUŽ uhvatio sa UČENICOM: Bile su “zaljubljene”, isplivale i bezobrazne poruke

Žena je uhapšena i protiv nje je podignuta optužnica

Udata profesorka muzičkog u jednoj srednjoj školi u američkoj Pensilvaniji uhapšena je nakon što ju je muž uhapsio zbog afere sa učenicom.

Suprug Olivije Orc (26), koja je pritom bila direktorka hora, obratio se vlastima nakon što je pronašao više od 100 inkriminišućih poruka između njegove supruge i jedne od njenih učenica (17).

Orc je uhapšena u ponedeljak i optužena po dve tačke za s*ksualne aktivnosti sa 17-godišnjom učenicom srednje škole “Vilmington” i po jednoj tački za nezakonit kontakt sa maloletnicom.

Njen muž, Kodi Orc, koji radi honorarno u muzičkom odeljenju iste škole, vratio se sa nedavnog putovanja na Floridu i otkrio neprikladno ćaskanje na Spotifiju njegove žene, piše Njujork post.

Kodi ju je prijavio direktoru škole i Orc je suspendovana 9. maja, a nalog za njeno hapšenje izdat je u petak 13. maja.

Uprkos tome, Orc se nije odmah predala, već je pevala na lokalnom koncertu dva dana kasnije u nedelju pre nego što je otišla u policiju sledećeg dana.

Optužio ju je okružni sudija, koji ju je poslao u zatvor okruga Lorens uz kauciju od 150.000 dolara, koju je ona platila. Zanimljvo je da se i njen prethodnik na toj poziciji suočava sa optužnicom za s*ksualno zlostavljanje učenika.

U krivičnoj prijavi se precizira da su Orc i tinejdžerka imali šifrovanu reč da upozore jedno drugo ako nešto pođe po zlu u njihovoj igri ili ako se nekome od njih dve desi „nešto loše“.

Tinejdžerka je priznala policiji na ispitivanju da je bila u domu Orcove mnogo puta dok je Kodi bio odsutan, da je prenoćila i da su imali s*ks.

U daljem policijskom razgovoru sa tinejdžerkom i njenim roditeljima, ona je priznala da je nastavila da komunicira sa Orcovom nakon što su uhapšeni jer su „bili zaljubljeni i morali su jedno drugo da podržavaju“.

Ona je prijavila policiji da je prenoćila u kući profesorke 7, 8. i 9. aprila i da su za to vreme imali s*ksualni odnos, navodi se u sudskim dokumentima. (objektiv.rs)