Žena se 36 godina pretvarala da je MUŠKO: Muka je naterala posle TRAGEDIJE, ceo svet joj se divi (VIDEO)

Zanimljivosti

Žena se 36 godina pretvarala da je MUŠKO: Muka je naterala posle TRAGEDIJE, ceo svet joj se divi (VIDEO)

Indijka je muža izgubila odmah posle venčanja, a od tada je razmišljala samo o tome kako da ćerki podari najbolji život

Nakon što je izgubila muža od srčanog udara, jedna žena iz Indije je provela 36 godina pretvarajući se da je muškarac kako bi mogla sama da odgaja ćerku u patrijarhalnom društvu.

S. Pečijamal je bila u braku samo 15 dana kada je njen muž preminuo od srčanog udara. Ona je tada imala 20 godina i bila je trudna sa ćerkom. Ubrzo nakon porođaja, počela je da radi razne poslove kako bi sastavila kraj sa krajem, ali podizanje deteta kao samohrana majka u veoma patrijarhalnom selu Katunajakanpati u saveznoj držasvi Tamil Nadu, nije bilo lako.

Mlada žena je radila na gradilištima, u hotelima i čajdžinicama, ali se svakodnevno suočavala sa uznemiravanjem i neprimerenim s*ksualnim opaskama, pa je jednog dana odlučila da mora da nešto ozbiljno premeni u životu.

Jednog dana je otišla u hram Tiručendur Murugan, skratila kosu, zamenila svoj sari (tradicionalna ženska haljina) košuljom i lungijem (muška “suknja” nalik kiltu) i promenila ime u „Mutu“. Ali da bi njen novi identitet zaista promenio njen život iz korena, morala je sa ćerkom da počne sve iznova u nekom drugom delu zemlje.

– Preselili smo se u Katuajakanpati pre više od 20 godina. Samo moji bliski rođaci kod kuće i moja ćerka su znali da sam žena. Radila sam sve vrste poslova, od molera do majstora za čaj i parote (lepinjice od lisnatog testa). Čuvala sam svaki rupi da bih svojoj ćerki obezbedila siguran život – rekla je žena nedavno za Nju Indian Ekspres.

Ono što je potpuno neverovatno je da je Pečijamal uspela da održi svoju ulogu više od tri decenije. Sada je njena ćerka Šanmugasundari već odrasla i udata žena, tako da više ne mora da se krije. Nedavno je otkrila svoj pravi identitet i dobila pohvale miliona ljudi širom Indije. Međutim, ona ne želi da se vrati svom prethodnom životu.

Pošto joj je imitiranje muškarca više od 36 godina obezbedilo materijalno siguran život za ćerku, žena želi da ostane Mutu do kraja života. (objektiv.rs)