Na izlasku sa momkom čula REČENICU od koje joj se smučilo: Onda ju je dodatno ponizio (VIDEO)

Ispovijesti

Na izlasku sa momkom čula REČENICU od koje joj se smučilo: Onda ju je dodatno ponizio (VIDEO)

Devojka je na Tiktok-u progovorila o situaciji kada je upoznala muškarca preko Tindera, ali se nije baš najbolje provela

Iako bi aplikacije za upoznavanje trebalo da olakšaju novim generacijama pronalaženje partnera, međutim, u poslednje vreme su sve brojnije situacije koje dokazuju suprotno.

Do sada smo imali priliku da čujemo ispovesti mnogih dama koje su doživele neverovatne neprijatnosti kada su izašle sa muškarcima koje su upoznali preko društvenih mreža, a sada se oglasila još jedna.

Naime, ona je na Tiktok-u progovorila o situaciji kada je upoznala momka preko Tindera, koji joj je bez pardona rekao “nadao da je malo lepša”, ipak, čak ni ova uvreda nije mu bila dovoljna, te se poniženje nastavilo.

https://www.tiktok.com/@swipinghoney/video/7080792140581702955

– Našla sam ovog momka na Tinderu, živi u mom gradu, što je stvarno uzbudljivo. Mnogi sa ove aplikacije žive u drugim gradovima koji su i po tri sata udaljeni – rekla je devojka na početku videa, a onda je dodala da su se dogovorili da odu u koktel bar.

Sa njom u toku večeri gotovo da nije razgovara, već je pažnju posvetio ljudima koji su sedeli za stolom pored, a u retkim trenucima kada joj je i uputio koju reč, pričao bi joj o sebi.

– Ništa me nije pitao. Većina razgovora se vrtEla oko toga kako je on uspešan i koliko žena ga želi – objasnila je devojka.

Zatim je konobarica donela račun i pružila ga ovom momku, a kada ga je devojka ljubazno upitala da li želi da podele račun, odgovorio je: “Hvala Bogu!”.

Valjda mu je laknulo što ne mora da troši novac na devojku koja ga ne privlači… Ali, ispostavilo se da ga ipak malo privlači. Kada se sastanak završio, momak joj je poslao poruku da se on ne vidi sa njom u vezi, ali joj je ipak dao do znanja da je raspoložen za povremen, neobavezan s*ks. Devojka mu je odgovorila da ona nije zainteresovana za s*ks sa njim, a čak i ako je bila, promenila je mišljenje nakon njegovog ponašanja na sastanku.

– Rekla sam mu da mislim da je nepristojan, a on me je ignorisao sve vreme što je bilo veoma neprijatno – zaključila je ona.

Momak joj je, kako kaže, odgovorio da zna da je nepristojan, ali da se tako ponaša prema devojkama sa kojima samo želi s*ks. Navodno ne želi da se devojke sa kojima se povremeno viđa zaljube u njega. (objektiv.rs)