PUČE BRUKA! Konobarica snimila VIDEO SA MUŠTERIJOM, tražio joj je OVO (VIDEO)

Zanimljivosti

PUČE BRUKA! Konobarica snimila VIDEO SA MUŠTERIJOM, tražio joj je OVO (VIDEO)

Jedna barmenka postala je viralna na društvenim mrežama nakon što je podelila uznemirujući razgovor koji je imala s jednim od svojih mušterija

Kada ste barmen nikad ne znate šta možete da očekujete u svakoj smeni. Svaki ugostiteljski posao je težak, ali kada u njega umešate alkohol, stvari postaju gore. Tako je jedna barmenka postala viralna na društvenim mrežama nakon što je podelila uznemirujući razgovor koji je imala s jednim od svojih mušterija, piše Mirror.

Kajla Elik na TikToku podelila je video u kojem je snimila deo razgovora koji je imala s muškim gostom u 10 sati tokom jutarnje smene. Objasnila je da je počela da se oseća neugodno jer nije nikog drugog bilo u baru pa je odlučila da snimi celu interakciju. U videu, nepoznata mušterija iznenada upita Kajlu: “Mogu li samo jednom da vidim tvoja stopala?”

@chickfillkayyy

it was 10 am #bartender

♬ original sound – kayla 🧍🏽‍♀️

“Moja… Šta?”, Kajla odgovara.

“Tvoja stopala”, ponavlja, na šta Kajla zbunjeno odgovara: “Moja stopala?”, pre nego što mu u šali pokaže levu nogu i pogleda u kameru.

U tom trenutku se drugi muškarac ubacuje i kaže: “Ne, to su cipele.”

Barmenka odbija odlučno kaže “Ne pokazujem noge”. Njen video brzo je prikupio više od 4 milliona pregleda, a mnogi korisnici su interakciju nazvali jezivom i zabrinjavajućom. “Ovo će ti možda platiti račune, ali nađi posao gde te dobro plaća i u boljem si okruženju”, savetovala je jedna korisnica, dok je druga rekla: “10 ujutro? Isuse, prerano je za to. Tako mi je žao što moraš da prolaziš kroz to (espreso.co.rs)