RASKOŠNO IZDANJE DRAGANE MIRKOVIĆ OD 50.000.000 €! Pevačica sa porodicom živi u dvorcu sa čak 235 prozora, a OVAJ kutak je POSEBAN!

Showbizz

RASKOŠNO IZDANJE DRAGANE MIRKOVIĆ OD 50.000.000 €! Pevačica sa porodicom živi u dvorcu sa čak 235 prozora, a OVAJ kutak je POSEBAN!

Pevačica Dragana Mirković sa mužem Tonijem i decom, Manuelom i Markom, živi u Beču, u velelepnom dvorcu od 50.000.000 evra.

Jedna od najzanimljivijih činjenica zapravo i jeste da je u zamku živela Marija Tereza, koja je krajem 17. veka često boravila u njemu.

Ebenfurt je zamak nadoak Beča u kome je pevačica Dragana Mirković našla oazu mira. Dvorac u potpunosti nije renoviran baš iz razloga što je pevačica želela da sve bude autentično, i da ostavi najlepše čari svega toga. Dragana svoj privatni život ne eskponira javno, ali nije odolela da pokaže istorijsko zdanje, na koje je veoma ponosna.

Enterijer dvorca su ona i njen suprug Toni zajedno sređivali, a odabirom nameštaja se, uglavnom, on bavio. Unikatne predmete su uglavnom kupovali u Italiji, ali nisu birali određeni motiv ili temu, već ono što im se dopadalo u određenom trenutku.

Pevačica je posebno je ponosna na kupatilo koje je kompletno ukrašeno Svarovski kristalima, sa antičkim motivima, Versače komoda daje posebnu notu svemu tome.

Dvorac poseduje balsku dvoranu, gde pevačica i njena porodica organizuju porodične proslave, a radi se i na muzeju, u sklopu imanja, koji će pogodite šta, uskoro biti otvoren za posetioce.

Govoreći o svojoj luksuznoj nekretnini, Dragana je jednom prilikom istakla da ne zna kokliko je soba u njenom domu, ali je poznato da dvorac ima čak 235 prozora.

– Ne znam tačno, ali ima ih mnogo. Tu su i ogromne sale koje zauzimaju čitavo krilo, a neke čak i dva. Na drugom spratu, u delu zamka u kojem planiramo da živimo, nalazi se velika balska dvorana. Deo prvog sprata želimo da pretvorimo u muzej i otvorimo za posetioce i školske ekskurzije, ali ne nameravamo da naplaćujemo ulaz. Neophodna je i restauracija slike na plafonu, što zahteva vreme, za šta će biti zaduženi pravi umetnici – rekla je Dragana jednom prilikom.

Poseban Draganin kutak jeste galerija u kojoj se nalaze sve uspomene koje je stekla tokom karijere, od nagrada do poklona fanova, što za nju ima posebnu sentimentalnu vrednost. (kurir.rs)