TRAŽIO JOJ JE DA SKINE MAJICU, A ONDA JE POČEO HOROR: Ono što je doživela na STOLU niko nije (VIDEO)

Ispovijesti

TRAŽIO JOJ JE DA SKINE MAJICU, A ONDA JE POČEO HOROR: Ono što je doživela na STOLU niko nije (VIDEO)

Želela je da istetovira veliki deo stomaka, ali kada je stigla u salon i skinula majicu, mladić je počeo da kritikuje njeno telo, rekavši da je “nesimetrično”

Žena otišla da istetovira stomak, ali posle ove rečenice majstora odmah je izjurila iz salona: “Ovo je najgore iskustvo koje sam doživela.”

Obožavateljka tetovaža, Dalina, morala je da napusti salon za tetoviranje usred tretmana, kada je umetnik počeo da daje neprikladne komentare o njenom telu. Ono što se dogodilo ispričala je na TikToku, a pratioci su ostali šokirani njenim iskustvom.

U videu je objasnila da je tatu majstora upoznala u teretani, kada joj je prišao videvši da već ima nekoliko tetovaža na koži. Čovek joj je potom dao svoju vizit kartu, a kada je proučila njegov rad na društvenim mrežama, Dalina nije imala dilemu – odmah je zakazala tretman u njegovom salonu.

Želela je da istetovira veliki deo stomaka, ali kada je stigla u salon i skinula majicu, mladić je počeo da kritikuje njeno telo, rekavši da je “nesimetrično”.

– Ne znam da li sam dramatična ili ne, samo sam otišla usred tetoviranja! Samo sam ustala, platila sam mu i otišla. Upoznala sam ovog momka u teretani i on mi je prišao posebno zbog mojih tetovaža i rekao mi je: “O, ja radim tetovaže! i dao mi je svoju karticu – otkila je devojka.

– Onda sam ga potražila na internetu i svideo mi se njegov rad. Naravno, dođem u salon i on mi kaže da skinem majicu. Odjednom, počeo je da ukazuje na moje “nesimetrično telo” – prisetila se Dalina.

Poslednja kap u čaši je bila, priča, kada se tatu majstor okrenuo prema njoj i rekao: “O, razumem zašto te viđam u teretani. Imaš salo pozadi”.

Dalina je ovo opisala kao “najgore iskustvo tetoviranja u svom životu” i rekla da je “imala napad panike” u automobilu nakon što je napustila salon. Njen video je dobio više od 15 miliona pregleda, a ljudi su izrazili ljutnju zbog reči umetnika. “Tako mi je žao što ti se ovo dogodilo. Pala mi je vilica dok sam te slušala, toliko neprikladno!” glasio je jedan od komentara. (espreso.co.rs)