Buduća mlada spremila opaku OSVETU sestri: Cela porodica je napala pred svadbu zbog ovog poteza

Zanimljivosti

Buduća mlada spremila opaku OSVETU sestri: Cela porodica je napala pred svadbu zbog ovog poteza

Kaže da se nikada nisu slagale i da joj je sestra stalno na nos nabijala što je lepša od nje

Jedna je žena na Reditu otkrila kako se nedavno posvađala sa celom porodicom, nakon što joj se sestra verila i odlučila da za svadbu rezerviše prostor u kojem je i ona planirala da se venča. Kada joj je to saopštila, odlučila je, kako kaže, da joj se osvetiti na najbolji mogući način, piše San.

– Nikada se nismo slagale i svi su to znali. Ona je lepša od mene i uvek mi je to nabijala na nos. Roditelji su joj uvek popuštali i davali joj najbolje, a ako smo imale školske priredbe u isto vreme, otišli bi na njenu. Zato uopšte nisam bliska sa svojom porodicom – započela je u svojoj ispovesti.

Kada je objavila da je verena, rekla je da da je i njena sestra ubrzo svima saopštila istu vest. Ipak, nije je naljutilo što se i ona verila, ali je pobesnela kada je saznala da je sestra za svoje venčanje rezervisala njenu lokaciju, koju je ona spominjala godinama.

– Meni je to mesto bilo posebno jer su se tamo venčali naši deda i baka i još u srednjoj školi sam govorila da ću se tamo udati. Sestra pak to mesto nikada nije spominjala, a kada sam rekla roditeljima šta je uradila, rekli su mi da “prestanem da budem tako svadljiva i tvrdoglava” – nastavila je.

Odlučila je da se osveti sestri pa je svoju svadbu pomerila za mesec pre sestrine, a mesto je zadržala. Roditelji su joj tada rekli da nazove sestru i izvini joj se jer je jako uzrujana što je istu lokaciju rezervisala pre nje…

Na Reditu je zato pitala i druge korisnike misle li da je preterala, a većina joj je napisala da se u potpunosti slaže sa njom i da nije uradila ništa loše.

– Čini se da sestra uvek pokušava da te nadmaši. Pretpostavljam da će pokušati još nešto, pa pripazi – napisao je jedan korisnik.

– Tvoji roditelji i sestra nisu OK, nisi uopšte preterala – komentarisao je neko drugi,

– Krajnje je vreme da ti dobiješ ono što želiš. Nemoj da odustaješ od te lokacije i uživaj u svom danu! – glasio je treći komentar. (objektiv.rs)