Obavestila oca da više ne želi da ide u ŠKOLU: Od njega je dobila LEKCIJU koju će zauvek pamtiti (VIDEO)

Svijet

Obavestila oca da više ne želi da ide u ŠKOLU: Od njega je dobila LEKCIJU koju će zauvek pamtiti (VIDEO)

Htela je hleb bez motike, ali se predomislila

Stara dobra izreka kaže da nema hleba bez motike, ali čini se da su ova moderna vremena mnogim klincima usadila pogrešnu percepciju stvarnosti, odnosno života.

Među njima je popriličan broj onih koji veruju da mogu do novca uz tek ponešto truda na društvenim mrežama, pa je tako i ova srednjoškolka bila slobodna da svog oca izvestiti da namerava da napusti obrazovanje kako bi snimala video snimke za TikTok.

Očekivano, glavu porodice nije ni najmanje oduševilo to što je čuo, ali nije se završilo sve na onom čuvenom: “Ne može” ili “Nema šanse dok živiš pod mojim krovom”.

On je, naime, svoju ćerku Estrelju odveo na gradilište da vidi uz koliko se muke privređuje hrana, pa joj omogućio i to da pokuša da podigne džak cementa kada joj je školska torba već toliko teška.

I zaista, mnogo takvih džakova treba prebaciti preko leđa kako bi se kupio “smartfon”, a kada je Estrelja videla da ne može, ućutala je i za kraj dobila lekciju.

@susyjimenez0

Hay estrella tienes que hacerle caso a los padres #papas #sabios #cementoolibros

♬ sonido original – Susy Jimenez

– Vidiš, ovo je častan posao, ali je izuzetno težak i nije za svakoga. Ja se ovde znojim baš zato da bih ti omogućio školovanje, da ne moraš da se patiš kao što se patim ja – kazao joj je.

Ironija ove priče kaže da je njegova lekcija postala hit upravo na tom TikToku, da je Estrelja dočekala svojih pet minuta slave na način na koji se nije nadala. (objektiv.rs)