Trudnica DEMOLIRALA restoran: Nakon haosa koji je napravila, uradila je još nešto ŠOKANTNO (VIDEO)

Svijet

Trudnica DEMOLIRALA restoran: Nakon haosa koji je napravila, uradila je još nešto ŠOKANTNO (VIDEO)

Sada joj preostaje da se žali na zatvorsku hranu

Žena identifikovana kao Tijanis Džons (22), koja je u petom mesecu trudnoće, uhapšena je nakon što je demolirala restoran Mekdonalds u Lejlendu na Floridi, zbog kašnjenja u isporuci porudžbine.

Kako se navodi u policijskom izveštaju, žena je bila uznemirena što je osoblju “predugo trebalo” da joj spreme hranu, nakon čega se požalila šalterskoj službenici, a kada nije dobila traženi odgovor, počela je da bava čaše i posužavnike po podu i na zaposlene.

Radnici su joj, kako bi je umirili, ponudili i popust, ali ona je bila sve agresivnija. Sigurnosna kamera je zabeležila kako baca naočare iz pulta restorana, a ubrzo je osoblje pozvalo policiju.

Istražitelji su naveli da je oko 10 minuta kasnije žena pokazala stomak i plesala tverkujući pre nego što je napustila lice mesta. Svi njeni postupci snimljeni su kamerama, a snimak je ubrzo postavljen i na internet platforme.

– Ne znam zašto se ova žena toliko naljutila, ali kako se kaže, nedostaje joj nekoliko pomfrita za “Happi Meal”. Bolje da se ne žalite na hranu koju vam služimo u okružnom zatvoru – dodao je on.

Šteta koju je pričinila žena iznosila je 100 dolara. Tada je uspela da pobegne, ali je tokom noći potom uhapšena pod optužbom da je izvršila pljačku sa napadom, nasilno ponašanje i ostala krivična dela. (objektiv.rs)