Od ove fotke su milioni ZANEMELI, a neki zaplakali: Krije priču koja gađa pravo u srce (VIDEO)

Zanimljivosti

Od ove fotke su milioni ZANEMELI, a neki zaplakali: Krije priču koja gađa pravo u srce (VIDEO)

Jedna devojka je podelila sa svima neverovatnu igru sudbine koja povezuje njenog dečka i pokojnu majku

Čak i ako niste osoba koja veruje u sudbinu, odnosno da ništa nije slučajno i da je sve zapisano negde među zvijezdama, ima nekih priča nakon kojih se čovek ipak barem malo zapita.

A jednu gotovo neverovatnu upravo je prenela australijska tiktokerka Lija Menzies, koja je ostala bez majke kada je imala samo sedam godina. Nažalost, toj ženi je još pre mnogo godina zakazala jetra, pa Lija nikada nije imala priliku da predstavi svog momka i kaže svojoj majci koliko ga voli.

@speccylee

Found out through this photo in his photo album. A moment straight out of a movie 🥲

♬ Iris – Goo Goo Dolls

Ta činjenica silno ju je rastuživala, ali nedavno je došla do spoznaje koja ju je ostavila bez reči dok je listala album sa fotografijama dragog. Naime, na jednoj od njih je ugledala svoju majku, pa shvatila da je bila vaspitačica njenom Tomasu u vreme dok je on još pohađao vrtić.

Drugim rečima, njena majka davno je još upoznala izabranika njenog srca, a neki su pri razmišljanjima otišli tako daleko da su zaključili kako joj ga je ona zapravo i poslala.

– A što da vam kažem… On je ostao bez reči, a ja sam se rasplakala onog trenutka kada smo shvatili da je Tomas ipak imao priliku da upozna moju majku. Čak ju je i Tomasova majka tada upoznala, a opisala mi ju je kao izuzetno dragu i nežnu osobu – prepričala je naknadno Lija u snimku koji je za pet dana sakupio više od 37,8 miliona pregleda. (objektiv.rs)