Tanja Savić je glupa kao noć! Jovana Jeremić brutalno o pjevačici: Ona je psihološki nestabilna i ograničena!

Showbizz

Tanja Savić je glupa kao noć! Jovana Jeremić brutalno o pjevačici: Ona je psihološki nestabilna i ograničena!

Voditeljka Jovana Jeremić, koja je razotkrila ljubavnu aferu Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković, ponovo je potkačila pjevačicu.

Naime, već je javnosti poznato da je prije nekoliko mjeseci Tanja Savić napustila emisiju “Amidži šou” zbog Jovane Jeremić. A voditeljka je ni ovog puta nije štedjela.

– Tanja Savić ti je tip ličnosti koji vole da je lažu producenti, da je lažu ljudi da je ona super. Tanja je dobra pjevačica, ali je ona glupa kao noć. Tu je kraj priče i tu se stavlja tačka. Ja o tome javno govorim, ona ne zna da sastavi prosto proširenu rečenicu u medijima. Tanja je ograničena u svakom smislu, nema fond riječi, a i stil razmišljanja joj je loš – poručuje Jovana.

– Umjesto da pjeva i bude ono što jeste, prosta i normalna žena, ona želi da glumi ludilo i zvijezdu. Drugarice, ne možeš da glumiš zvijezdu kada si Tanja Savić. Mora da zna gdje joj je mjesto. Ona jeste zvijezda kao pjevačica, ali u intelektualnom smislu ona nema šta da priča. Tanja može da priča o svom privatnom životu, kako ima novog frajera, koje su joj pjesme i samo da pjeva, ali da ona drži neku priču i slovo u emisiji, ne može! Nema materijal za to – ističe Jeremićeva i za kraj otkriva.

– Ona je na snimanje emisije u kojoj je gostovala sa mnom došla vidno uzrujana, psihološki nestabilna, to se vidjelo. I ja sam bila samo kap koja je prelila čašu da ona tada napusti Amidži šou. Tanja nije mogla da podnese da ja budem zvijezda emisije. U čemu je problem? Ako ti se ne sviđa, nemoj da dolaziš. Ja jesam zvijezda i tu je tačka! – zaključuje Jovana Jeremić u emisiji “Balkan info”. (ekskluziva.ba)