Majka njenog dečka joj ušla u sobu dok je SPAVALA: Uradila je nešto GNUSNO, nije znala za kameru (VIDEO)

Zanimljivosti

Majka njenog dečka joj ušla u sobu dok je SPAVALA: Uradila je nešto GNUSNO, nije znala za kameru (VIDEO)

Mlada Meksikanka odlučila je da snimi sebe dok spava da vidi da li hrče, a ono što je otkrila na snimku ostavilo ju je bez teksta.

Ona je, naime, na TikToku objavila snimak u kom je otkrila kako joj svekrva upada u sobu dok spava i izgovara gnusne uvrede na njen račun, a jedne večeri majku svog dečka uhvatila je sasvim slučajno na snimku.

– Kada sam preuzela aplikaciju da slušam sebe kako hrčem noću, na kraju sam čula glas koji je rekao da želi da me ubije i govorila mrske stvari. Pomislila sam da je to duh u mojoj sobi, ali se ispostavilo da je ipak majka mog dečka. Visila je nada mnom i govorila te stvari dok sam spavala – kazala je ova devojka.

Devojka dodaje da jojse činilo da je čula sitne zvukove dok je spavala, koji su ličili na svekrvin glas, a to je bio još jedan od razloga da postavi kameru i snima celu noć dok spava.

https://www.tiktok.com/@rosiduh/video/7076540604351827246

– Tako si ružna, mrzim te… Kad bih mogla, ubila bih te – govorila je svekrva na snimku, prenosio Diario.mx.

Ona je dodala da svom dečku još nije rekla pošto je tek izašao iz zatvora i ne želi da mu pravi dodatne probleme, ali nepobirni dokazi su na njenoj strani.

Mlada žena prokomentarisala je da je veoma uznemirena, da ju je već videla u nekoliko navrata i da joj to ne da da mirno spava. (objektiv.rs)

https://www.tiktok.com/@rosiduh/video/7076626573876645163