OD PRODAJE TUĐEG SMEĆA ZARADILA OKO 80.000 DOLARA: Nećete verovati šta se sve nalazi u kontejnerima! Ovo je njen najbolji ULOV

Zanimljivosti

OD PRODAJE TUĐEG SMEĆA ZARADILA OKO 80.000 DOLARA: Nećete verovati šta se sve nalazi u kontejnerima! Ovo je njen najbolji ULOV

Štedljiva majka zaradila je pravo malo bogatstvo prodajući smeće koje nađe u kontejnerima, a ovo je njena priča.

Tifani Batler iz Teksasa procenjuje da je u prethodne dve godine zaradila oko 80.000 dolara prodajući stvari koje drugi bacaju u kontejner, a koje ona zatim vadi i prodaje.

Ova majka četvoro dece sada je svoj hobi pretvorila u celodnevni posao, a sve počinje tako što sakupi stvari iz kontejnera, a onda ih kod kuće ili u svom skladištu razvrstava. Njen muž, koji je inače električar, pomaže joj tako što popravlja uređaje koje ona nađe, a ova žena kaže da 75 odsto onoga što donese i proda. U stvarima koje ona uzima ima svega, od skupocenih uvijača za kosu, preko akvarijuma, do šminke i grickalica.

Tifani ima i svoje cake koje joj pomažu – na primer, uvek proverava kontejnere u blizini velikih prodavnica, kako marketa, tako i radnji u kojima se prodaju električni uređaji ili odeća.

“Prodavnice bacaju dosta odeće. Ali, ponekad ih iseku i postane neupotrebljiva. Kada je reč o hrani, uzimam samo zapakovanu”, kaže ona.

@dumpsterdivingmama

DAY TWO, LETS GO! IM PUTTING OUT SOME MORE STUFF FOR YALL!! 💚 #DUMPSTERDIVINGMAMA #TRASHPANDA #SALE #SHOP #CHEAP #COMEON

♬ THRIFT SHOP FEAT. WANZ – MACKLEMORE & RYAN LEWIS

Majka četvoro dece kaže da uvek nosi čizme i rukavice kada ide u potragu za bačenim stvarima, a nešto najbolje što je do sada našla u smeću je potpuno nova traka za trčanje.

Tifani ističe da je nije sramota ako je neko vidi da brlja po smeću, a otkriva i da je nedavno našla nekoliko kesica neotvorenih grickalica, suplemenata i hrane u teglama, kojoj još nije ni istekao rok. Nalazila je, kaže, u smeću i zvučnike koji koštaju skoro 200 dolara, ali i brojne uređaje za stilizovanje kose.

Njeni klipovi koje objavljuje na TikToku su veoma popularni, a Tifani inače ima 2,5 miliona pratilaca koji radoznalo prate njen “rad”. Mnogi su šokirani zašto ljudi bacaju toliko stvari, neki kažu da će i sami probati da nalaze stvari u kontejnerima, a ona im poručuje samo jedno: “Uradite to. Ali budite oprezni, lako se ‘navučete’”. (Kurir.rs/Mondo)

@dumpsterdivingmama

YAY, LOVE A GOOD HARBOR FREIGHT SCORE. 🙂 #DUMPSTERDIVINGMAMA #WASTED #TRASHPANDA #SAVED #SCORE

♬ original sound – dumpsterdivingmama