TRUDNICA ZBOG ČUDNE POJAVE DOŽIVELA VELIKU NEPRIJATNOST: Sve se desilo u JAVNOSTI

Ispovijesti

TRUDNICA ZBOG ČUDNE POJAVE DOŽIVELA VELIKU NEPRIJATNOST: Sve se desilo u JAVNOSTI

Buduća mama po imenu Alena, koja ima 83.000 pratioca na svom TikTok profilu, pokazala im je kako se u jutarnjim časovima njen stomak jedva nazire, a znatno je uočljiviji u ponoć.

Alena je obukla široku haljinu za snimanje ovog videa i protrljala je stomak rukom da bi ga jasnije istakla. Nakon što je pokazala razliku, našalila se: “Izgleda da sam preskočila celih tri meseca u jednom danu.”

Druge trudnice su se javile u komentarima sa svojim iskustvima: “Trudna sam 17 dana i tako mi je drago da vidim da je ovo normalno! Na kraju dana imam isti takav stomačić”, napisala je jedna.

“Isto je kod mene! Trudna sam 21 dan i ujutro ne izgledam trudno, ali onda mi se stomak uveče proširi”, podelila je druga.

Treća je dodala: “Trudna sam samo 10 dana i moj stomak izgleda ravno ujutro, ali ogromno pre spavanja. Nikada pre nisam imala problema sa nadutosti pa je ovo bilo pravo iznenađenje.”

Neprijatne situacije u javnosti

U sledećem videu, trudnica je podelila kako su nepoznati ljudi bili često skeptični prema njenoj trudnoći.

Jednom su joj u tramvaju rekli da ustane sa sedišta rezerviranog za trudnice jer je bilo jutro i stomak joj je izgledao gotovo ravan, a kad je njen partner objasnio nepoznatoj osobi da je trudna, ova je uzvratila da je sigurno ostala trudna noć pre toga. (espreso.co.rs)