UPOZNALI SMO SJAJNE KOMŠIJE U NOVOM KRAJU, A ONDA MI JE ON ŠAPNUO NEŠTO ŠTO ME JE ZGROZILO: Užasava me i sama pomisao na to

Ispovijesti

UPOZNALI SMO SJAJNE KOMŠIJE U NOVOM KRAJU, A ONDA MI JE ON ŠAPNUO NEŠTO ŠTO ME JE ZGROZILO: Užasava me i sama pomisao na to

Moj suprug i ja smo se početkom ove godine preselili u drugi grad. Nekoliko nedelja nakon toga, upoznali smo stvarno sjajan par koji živi blizu nas i počeli smo često s njima da se družimo, počinje priča anonimne žene.

I nastavlja:

Imamo toliko toga zajedničkog – godine, karijere, hobije i još puno toga – i super je zabavno biti u društvu tako zanimljivog i atraktivnog para.

Pre par dana smo uveče bili kod njih i muškarac se našalio da bi trebalo da “preselimo žurku u spavaću sobu”.

U tom trenutku je to zvučalo kao šala, muž i ja smo se nasmejali i nastavili da razgovaramo s njima.

Međutim, kad smo krenuli kući, muškarac se nagnuo i šapnuo mi: “Razmisli o onome što sam rekao. Dobro bismo se zabavili”.

Sada više ne želim da ih vidim jer se osećam tako neprijatno!

Grozna mi je uopšte pomisao na svingerski seks. Nema šanse da ja ili moj muž ikada pristanemo na tako nešto. Jednostavno nismo takvi ljudi.

Problem na koji je ova žena naišla je sledeći: Nije sigurna da li želi da se i dalje družiti s tim parom jer se boji da bi se ponuda za svingerski seks ponovila. Ni mužu nije prijatno.

– A žao mi je jer smo se tako lepo družili… – završava ona za britanski Mirror.

Na forumu im je odgovor na problem ponudila i savetnica za veze koja se predstavila kao Kolin, te im je rekla da će morati problem da reše na jedan od dva načina. Ili će im direktno reći da nisu zainteresovani za takve seksualne aktivnosti ili da moraju da se udalje od njih i pronađu nove prijatelje. U oba slučaja poenta je da im ne bude neprijatno i da mogu normalno da nastave dalje bez bojazni da će ih negde sresti i onda imati neprijatnu tišinu s njima. (kurir.rs)