Pronašao fotke nove supruge i svog SINA, pa pobegao sa medenog meseca: Ovaj SKANDAL ne može da oprosti

Ispovijesti

Pronašao fotke nove supruge i svog SINA, pa pobegao sa medenog meseca: Ovaj SKANDAL ne može da oprosti

Delovalo je da je svadba prošla super, a onda je mladoženja saznao šta je mlada tražila od fotografa

Jedan muškarac je na Reditu ispričao kako je nedavno video da je njegova nova supruga sa njihovih venčanih fotografija u Fotošopu “isekla” njegovog 12-godišnjeg sina, a to je, kaže, otkrio dok je sa njom bio na medenom mesecu, pa je jednostavno otišao.

– Planiranje venčanja je prošlo glatko i nije bilo nikakvih problema dok nisam saznao da je sa većine naših fotografija sa venčanja uklonila mog sina – rekao je.

Prvo je, kaže, bio u totalnom šoku pa je nazvao fotografa sa svadbe spreman da ga napadne misleći da je on za to kriv, ali mu je ovaj rekao da ih je “uredio po želji supruge koja je tražila da napravi više kopija bez deteta…” Kad ju je pitao zašto, navodno mu je rekla da je htela da ima fotografije samo njih dvoje, ali to, kaže, ne može biti razlog jer su na njima još neki članovi porodice.

– Onda je počela da insistira na tome da ja pravim problem ni iz čega, pa je tražila i da nazovem sina da mi on potvrdi kako njemu to ne smeta i nije mu bitno je li na fotkama ili ne… To sam odbio jer nisam hteo da ga umešam u našu raspravu ali sam pitao taštu što o svemu misli…

Ona mu je, kaže, rekla da “njena ćerka sigurno nije htela dete da na bilo koji način isključi” i da je sigurno zbog svadbe bila preopterećena. Ništa od toga njemu nije bilo dovoljno dobro opravdanje, pa je odlučio da prekine njihovo bračno putovanje i ode kući.

Redit korisnici su u komentarima bili podeljeni oko toga ko je od njih dvoje pogrešio i je li muškarac napravio veliki problem bez razloga, ili je pak ljut sa razlogom.

– Ukloniti dete sa fotografija je tek prvi korak… Razvedi se od nje! – napisao je jedan korisnik, a drugi je dodao da je žena, ako je stvarno samo htela da ima fotografiju njih dvoje, mogla to i da traži na dan venčanja.

– Čak i da je zaboravila ili nešto slično, nije morala da izreže sa većine fotki vašeg sina – komentarisao je jedan korisnik, ali je bilo i onih koji nisu videli “čemu drama”.

– Zvuči mi kao da ste se na medenom mesecu posvađali oko ničega… – napisala je jedna korisnica, a druga mu je poručila i da mu se “nije ženio sin već on”, kao i da “ne shvata zašto je uopšte bitno je li ga uklonila ili ne”…

– Zadržala je i originale fotografija, nije da ih je izbrisala, zar ne? – upitala je ta korisnica, prenosi San. (objektiv.rs)